Logo

Fem verktøy for smidige arbeidsformer

I dette kurset lærer du hvordan smidig arbeidsformer kan fungere i praksis, demonstrert ved bruk av fem enkle og smidige verktøy: Teams, Excel, Miro, Trello og OneNote.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Jon UrdalJon-Gunnar Pettersen

Antall leksjonerLeksjoner:12

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hovedprinisipper med smidig prosjektarbeid
  • At det mulig å jobbe smidig med kjente og enkle verktøy
  • Hvilke verktøy som passer til de ulike sentrale smidige oppgavene
  • Du får en kickstart for å komme i gang med smidig prosjektarbeid.
  • Inspirasjon til å starte selv illustrert gjennom et enkelt, konkret case

Det er en myte at smidige arbeidsformer bare fungerer for IT-utvikling. Og selv om smidighet er ganske godt kjent, så fremstår arbeidsformen for mange som unødvendig abstrakt og komplisert. Det er ikke lett å forstå hvordan du kommer i gang.

Jon-Gunnar Pettersen og Jon Urdal, som er Norges fremste eksperter på Microsoft Office og agile metoder, vil legge mytene døde. De forklarer i dette kurset hvorfor smidige – også kjent som agile – arbeidsformer gir høyere kundeverdi, bedre løsninger raskere og mer lønnsomme resultater, uansett om du jobber med små og store prosjekter, i privat eller offentlig sektor.

Dette kurset er laget for å vise deg at smidig prosjektarbeid ikke er vanskelig.

Duoen Jon og Jon viser deg hvordan smidig arbeidsformer kan fungere, konkret demonstrert ved bruk av fem enkle og intuitive verktøy: Teams, Excel, Miro, Trello og OneNote.

Dette er verktøy som understøtter samhandling, prioritering og gjennomføring av arbeidsoppgaver i team - helt sentrale aktiviteter i smidige prosjekter.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Jon UrdalJon Urdal

Jon Urdal har betydelig strategisk og operasjonell ledererfaring og vet at velfungerende team er kjernen i verdiskapningen. Hans tilnærming er bygget på kombinasjonen av involverende og desentralisert lederadferd, Lean-Agil metodikk og utvikling av team som trives, utvikles og leverer fremragende kundeverdi. Som toppleder i flere større skandinaviske selskaper har han benyttet sin erfaring til både å redde virksomheter og til å etablere forbedringskulturer. Jon coacher ledere og team, holder kurs, foredrag og fasiliterer bedriftsinterne workshops.

Jon-Gunnar  PettersenJon-Gunnar Pettersen

Jon-Gunnar Pettersen har i 25 år undervist i Office-produktene med både åpne og bedriftsinterne skreddersydde kurs. Kombinert med mye praktisk erfaring, rådgivning og utvikling for en rekke ulike bedrifter, har han førstehåndskjennskap til hvilke funksjoner som virkelig er nyttige, og hvilke metodene som fungerer best. Kursene hans er rett på sak, tettpakket med innhold og kommer til å gi deg mange aha-opplevelser.

Ønsker din bedrift å bli bedre på smidige arbeidsformer?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.

Eirik Bache-Wiig

Eirik Bache-Wiig