Logo

Gjør verdistrømmen kundedrevet og effektiv!

Uansett om din organisasjon tilbyr produkter eller tjenester, så ligger det en eller flere verdistrømmer i bunnen. Dette kurset viser deg hvordan du henter ut forbedringer i dine verdistrømmer.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Jon Urdal

Antall leksjonerLeksjoner:15

TidVarighet:90 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hvordan optimalisere verdiskapingen gjennom fokus på kundens verdipreferanser
  • Hvordan frigjøre kapasitet ved å fjerne ikke-verdiskapende aktiviteter
  • Kartlegging av dagens verdistrøm, sette forbedringsmål og skape en ny, forbedret verdistrøm
  • Hvordan sette sammen et team som jobber effektivt med verdistrømsforbedringer
  • Hvordan prioritere forbedringstiltak, slik at du får en balansert verdistrøm som leverer etter behov
  • Smidig tankegang og riktig prioritering

Enhver forbedring av din organisasjons produkter og tjenester handler om å forstå hvordan verdiene skapes.

I dette kurset vil du lære hvordan du effektiviserer og forbedrer fremstillingen av dine produkter og tjenester, enten de er heldigitale eller mer tradisjonelt industrielle.

Du vil få en grundig innføring i verdistrømsforbedringer. Jon Urdal viser deg trinn for trinn hvordan du og dine medarbeidere gjennomfører endringer til det bedre ved å lære håndverket grundig.

Bruker du verdistrømsanalyse til å forbedre og heve kvalitet, effektivitet og opplevelse, så tar du i bruk en av de absolutt mest kostnadseffektive måtene å utvikle organisasjonen, produktene og tjenestene på.

Utbyttet blir mer fornøyde kunder, mer effektive prosesser, økt kapasitet og mer kompetente medarbeidere.

Og ikke minst – står du midt i en digital omstilling, så vil dette kurset gi deg mange relevante svar på hvordan du skal gjennomføre endringer og tilpasninger i prosessene og verdistrømmene.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Jon UrdalJon Urdal

Jon Urdal har betydelig strategisk og operasjonell ledererfaring og vet at velfungerende team er kjernen i verdiskapningen. Hans tilnærming er bygget på kombinasjonen av involverende og desentralisert lederadferd, Lean-Agil metodikk og utvikling av team som trives, utvikles og leverer fremragende kundeverdi. Som toppleder i flere større skandinaviske selskaper har han benyttet sin erfaring til både å redde virksomheter og til å etablere forbedringskulturer. Jon coacher ledere og team, holder kurs, foredrag og fasiliterer bedriftsinterne workshops.

Ønsker din bedrift å bli bedre på Lean?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.