Logo

Lean, kvalitet og kontinuerlig forbedring

Nå kan du endelig utvikle kulturen i teamet ditt, få til kontinuerlig forbedring, bruke prosesstankegang og bli mer flyteffektiv, og dermed levere bedre kvalitet på en kostnadseffektiv måte.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Sidsel Winther Storaas

Antall leksjonerLeksjoner:27

TidVarighet:120 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Se utviklingen i historisk perspektiv
  • Få klarhet i hva LEAN, flere måter å jobbe med kontinuerlig forbedring og kunne gjenfortelle de viktigste prinsippene for LEAN
  • Forbedring som kultur – karakterisere hva som må til for å endre eller utvikle en kultur
  • Hvorfor er endring så vanskelig? – Gjenkjenne ulike former for endringsmotstand
  • Din rolle i prosessen – hvor sløser du?
  • Benytte prosesstankegangen og identifisere ulike former for sløsing
  • Flyt, synlighet, involvering og engasjement
  • Kursbevis kvalifiserer til Six Sigma White Belt

Nå kan du endelig utvikle kulturen i teamet ditt, få til kontinuerlig forbedring, bruke prosesstankegang og bli mer flyteffektiv, og dermed levere bedre kvalitet på en kostnadseffektiv måte.

Med dette kurset vil du bli i stand til å skape motivasjon, endringsvillighet, se muligheter, bli inspirert og få en positiv innstilling til forbedringsledelse.

I kurset bruker Sidsel Winther Storaas gode og relevante historier, gjennomarbeidet fagstoff, og gode eksempler som er gjenkjennbare og relevante for deg i ditt arbeid.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Sidsel Winther StoraasSidsel Winther Storaas

Sidsel Winther Storaas er i kategorien «eksepsjonell kvalitetsleder». Hun har erfaring fra krevende fag- og lederoppgaver med virksomhets-, kvalitets- og forbedringsledelse på strategisk nivå i maritim industri og i olje og gass. Men en egen nysgjerrighet og lidenskap for kvalitet, gløder hun for å formidle og overføre sin ekspertise til andre.

Ønsker din bedrift å bli bedre på Lean?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.