Logo

Prosesseierskap – ta ansvar for kvalitet og kontinuerlig forbedring

Dette kurset i prosesseierskap gir både nyutnevnte og mer erfarne prosesseiere et kunnskapsløft slik at de kan fylle rollen bedre.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Sidsel Winther Storaas

Antall leksjonerLeksjoner:12

TidVarighet:60 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Innsikt i prosesser og prosesstankegang
  • Hva rollen innebærer, inkludert lederperspektivet
  • Resultater og målsetninger i prosesseierrollen
  • Proaktivitet og mantra for en god prosesseier

Flere og flere virksomheter ønsker å være prosessbaserte. For å lykkes med å etablere og forvalte et godt prosessbasert styringssystem, er det essensielt at dere utnevner prosesseiere.

Dette kurset i prosesseierskap gir både nyutnevnte og mer erfarne prosesseiere et kunnskapsløft slik at de kan fylle rollen bedre.

En prosesseier tar ansvar for kvalitet, faglig integritet og kontinuerlig forbedring for sine prosesser. Prosesseiere bør utnevnes om dere har et prosessbasert styringssystem, og det er absolutt å anbefale om dere satser på kontinuerlig forbedring og Lean Six Sigma.

Hvordan skal dere ellers drive prosessforbedring, om dere ikke har dokumentert prosessene i et system?

Prosesseier er en rolle som gis til en person med tilstrekkelig myndighet til å utøve denne rollen effektivt.

Prosesseieren koordinerer de ulike funksjonene og aktivitetene på alle nivåer av en prosess, har myndighet til å gjøre endringer i prosessen ved behov og styrer hele forbedringssyklusen når det er behov for tiltak for å gjenvinne kontroll. De skal også ta ansvar når det er rom for forbedring.

I dette kurset lærer du hvordan du utøver denne rollen på en utfyllende og balansert måte.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Sidsel Winther StoraasSidsel Winther Storaas

Sidsel Winther Storaas er i kategorien «eksepsjonell kvalitetsleder». Hun har erfaring fra krevende fag- og lederoppgaver med virksomhets-, kvalitets- og forbedringsledelse på strategisk nivå i maritim industri og i olje og gass. Men en egen nysgjerrighet og lidenskap for kvalitet, gløder hun for å formidle og overføre sin ekspertise til andre.

Ønsker din bedrift å bli bedre på Lean?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.