Logo

Skap vekst med smidighet i praksis

Bygg smidighet! Illustrert gjennom selskapene i Park og Kombimaskiner får du tydelige og konkrete råd for strategi, ledelse og praktisk adferd som kan føre til forbedringer i din virksomhet.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Jon Urdal

Antall leksjonerLeksjoner: 22

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Forstå smidige arbeidsformer
  • Hva du skal gjøre for å bygge smidighet
  • Hvorfor og hvordan smidighet skaper robust tilpasningsdyktighet
  • Hvordan strategi kan realiseres gjennom Lean og smidighet
  • Hvorfor smidighet gir effektive leveranser og kontinuerlig kundefokus
  • Kjennetegn ved smidig ledelse
  • Hvorfor smidig ledelse skaper tilpasningsdyktige organisasjoner og fremragende team
  • Praktiske anvendelser av smidige arbeidsformer
  • Sentrale metoder i Lean og smidighet

Bygg smidighet! Illustrert gjennom selskapet Park og Kombimaskiner (PKM) får du tydelige og konkrete råd for strategi, ledelse og praktisk adferd som kan føre til forbedringer i din virksomhet.

Kurset er i hovedsak en dialog mellom Lean-Agil-ekspert Jon Urdal og Espen Enersen, daglig leder i PKM. Dialogen foregår i PKMs lokaler i Asker og du vil se eksempler på deres smidige forbedringsarbeid.

Espen og Jon overfører hands-on erfaringer for hvordan du bygger en forbedringskultur basert på kundefokus og smidige arbeidsformer.

Gjennom unik praktisk kunnskap og førstehåndsinformasjon vil du få et dypdykk ned i hva sentrale elementer fra smidighet i arbeidslivet betyr og hvilken forskjell smidighet og Lean kan utgjøre.

Du får konkrete råd for hvordan du i praksis skal innrette teamet, deg selv og din organisasjon for å lykkes.

Kurset er for deg som gjennom praksis vil lære hvordan du kan ta i bruk viktige deler av smidighet for å utvikle din virksomhet.

Her får du verdifull kunnskap om tilpasningsdyktighet, fokus på strategi og involverende ledelse, levende produktstrategi, viktige deler av kundereisen, forbedringsfokus, teambygging og etablering av smidige arbeidsprosesser.

Alt er bundet sammen gjennom effektiv ferdighetsbygging med utgangspunkt i blandet læring. Her vil du bli inspirert til å bygge tilpasningsdyktighet og kontinuerlig forbedring inn i din egen organisasjon.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Jon UrdalJon Urdal

Jon Urdal har betydelig strategisk og operasjonell ledererfaring og vet at velfungerende team er kjernen i verdiskapningen. Hans tilnærming er bygget på kombinasjonen av involverende og desentralisert lederadferd, Lean-Agil metodikk og utvikling av team som trives, utvikles og leverer fremragende kundeverdi. Som toppleder i flere større skandinaviske selskaper har han benyttet sin erfaring til både å redde virksomheter og til å etablere forbedringskulturer. Jon coacher ledere og team, holder kurs, foredrag og fasiliterer bedriftsinterne workshops.

Ønsker din bedrift å bli bedre på Lean?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.