Logo

Systematisk problemløsning

I dette kurset viser Jon Urdal deg de mest sentrale metodene innen systematisk problemløsning, krydret med 20 års erfaring i bruk av dem.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Jon Urdal

Antall leksjonerLeksjoner: 17

TidVarighet: 120 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hvorfor en strukturert tilnærming til problemløsning er bedriftens beste investering i forbedring av resultat, beste praksis og involvering av ansatte
  • Hvordan bruk av systematisk problemløsning skaper flyt og effektivitet i dine verdikjeder
  • Hvordan du bruker problemløsningsmetodikk effektivt for å realisere muligheter og oppnå ønskede effekter
  • Hvorfor en lean-agil tilnærming til problemløsning gir de beste effektene, den største kundeverdien og den beste læringseffekten i organisasjonen

En sentral del av en organisasjons forbedringsreise er systematisk problemløsning, som er den mest kostnadseffektive måten å drive forretningsutvikling på.

I dette kurset vil du få en grundig innføring i hvordan de beste selskapene realiserer muligheter og arbeider med kontinuerlig forbedring gjennom systematisk problemløsning.

Kurset belyser både hva et problem er, hvorfor problemløsning handler om å realisere muligheter, og hvordan ledere skal forholde seg til problemløsning.

Du vil også lære de mest sentrale metoder innen systematisk problemløsning, krydret med 20 års erfaring i bruk av dem.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Jon UrdalJon Urdal

Jon Urdal har betydelig strategisk og operasjonell ledererfaring og vet at velfungerende team er kjernen i verdiskapningen. Hans tilnærming er bygget på kombinasjonen av involverende og desentralisert lederadferd, Lean-Agil metodikk og utvikling av team som trives, utvikles og leverer fremragende kundeverdi. Som toppleder i flere større skandinaviske selskaper har han benyttet sin erfaring til både å redde virksomheter og til å etablere forbedringskulturer. Jon coacher ledere og team, holder kurs, foredrag og fasiliterer bedriftsinterne workshops.

Ønsker din bedrift å bli bedre på Lean?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.