Logo

Hvordan skape gode vaner

Vil du skape vaner som gir deg et bedre liv? Vanecoach Andreas Lycke lærer deg praktiske strategier og dokumenterte teknikker for å komme i gang med bedre vaner.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Andreas Lycke

Antall leksjonerLeksjoner:19

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hva en vane egentlig er
  • Hvorfor det er utfordrende å følge gode vaner, og hva du trenger for å lykkes
  • Hvordan du setter gode vanemål
  • Hvordan du skaper sterkere motivasjon
  • Strategier som gjør det enklere å lykkes
  • Hvordan du gjør gode vaner til en del av livsstilen og får varige resultater

Kurset i hvordan å skape bedre vaner er for deg som er nysgjerrig på hva vaner er og hvordan de bygges, men også for deg som er bestemt på å endre på vanene dine.

Kanskje lurer du på hvordan du skal trene mer, eller hvordan se mindre på skjerm? Uansett finner du inspirasjon, råd og – ja, faktisk suksessoppskriften, her!

Vanecoach Andreas Lycke lærer oss blant annet at dårlige vaner er komfortable og enkle. De gir oss enkel og umiddelbar belønning. Derfor kan det også være irriterende vanskelig å vende disse gamle vanene.

Gode vaner er handlinger du fortsetter med over tid, som gir deg et godt liv. Det kan være å spise sunt, trene jevnt, sove nok, være produktiv på jobben, redusere stress eller kommunisere bedre.

I dette kurset lærer du hva en vane egentlig er, og hvorfor det ikke er så lett å følge gode vaner, selv om du vet hva du kan eller bør gjøre.

Du får grunnleggende forståelse av hvordan hjernen din fungerer (atferdspsykologi) og hvilken betydning omgivelsene har for vanene dine.

Deretter lærer du praktiske strategier og mentale teknikker som hjelper deg å etablere vanene som er viktigst for deg.

Du får vite hvordan du skaper sterkere motivasjon og hvordan du gjør det enklere å lykkes. Ikke minst lærer du hva du trenger for å gjøre vanene til en del av livsstilen. Da får du også gode og varige resultater.

Kurset inneholder både forståelig teori, praktiske teknikker, oppgaver og eksempler. Du får en verktøykasse som hjelper deg å gjøre mer av det som er bra for deg, på alle livets arenaer.

Kurset er både for deg som ønsker å komme i gang med bedre vaner, og for deg som vil lykkes bedre over tid.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Andreas LyckeAndreas Lycke

Etter å ha jobbet i mange år som fysioterapeut, ernæringskonsulent og personlig trener, har Andreas Lycke mye kunnskap om hva man bør gjøre for å få god helse, komme i form eller gå ned i vekt. Ved å kombinere dette med spesialkompetanse i hvordan man skaper motivasjon og varige vaner, hjelper han folk med både hva de bør gjøre og hvordan de får det til. Lycke har gjennomført tusenvis av samtaler med voksne mennesker som ønsker bedre vaner. Han holder også kurs og foredrag om motiverende kommunikasjon og teknikker i vaneendring både for privatpersoner, bedrifter og helsepersonell.

Ønsker din bedrift å bli bedre på motivasjon?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.