Logo

Innføring i Bertrandmodellen – bli en bedre utgave av deg selv

I dette kurset gir mentaltrener Erik Bertrand Larssen deg en innføring i Bertrandmodellen. Han lærer deg hvordan du kan bruke Bertrandmodellen til å bli en bedre utgave av deg selv.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Erik Bertrand Larssen

Antall leksjonerLeksjoner:11

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Innsikt i hvordan Bertrandmodellen er bygget opp og fungerer.
  • Innsikt i modellens kjerne-moduler, bestående av verdier, mål, kontraster og perspektiv.
  • Innsikt i modellens fire mentale verktøy; visualisering, indre dialog, fysiologi og eksterne faktorer.
  • Innsikt i hvordan modellen kan anvendes for å få til ønsket endring.

Har du noen gang tenkt på hva du egentlig prøver å få til i livet ditt? Hva er det du higer etter? Hva er du villig til å slåss for, og hvordan kan du skape en positiv energi i livet?

Mentaltrener Erik Bertrand Larssen er kjent for sine bestselgende bøker “Bli best med mental trening” og “Helvetesuka”.

Han er anerkjent internasjonalt som motivasjonstrener og coach, og har jobbet tett på mennesker i både næringslivet og toppidretten for å heve prestasjoner og resultater.

I dette kurset gir han deg en innføring i Bertrandmodellen, og hvordan du kan bruke den til å bli en bedre utgave av deg selv.

Du lærer blant annet om perspektiv og hvordan du kan se deg selv utenfra, emosjonelle kontraster, indre dialog, visualisering og hvorfor gode mål er viktig.

Modellen er utviklet av Larssen over 16 år, og den er brukt på idrettsutøvere som Casper Ruud, Martin Johnsrud Sundby, Suzann Tutta Pettersen samt toppledere i næringslivet.

Hva venter du på?

Merk at dette kurset kun er et introduksjonskurs, og at du får tilgang til komplett kursmateriell med mer enn 50 videoer på Bertrandmodellen her.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Erik Bertrand LarssenErik Bertrand Larssen

Mentaltrener Erik Bertrand Larssen har de siste 12 årene hjulpet både næringslivsledere og toppidrettsutøvere med å bli en bedre utgave av seg selv – og nå vil han gjøre det samme for deg sammen med Videocation.

Larssen er tidligere fallskjermjeger, og ble raskt kjent som en anerkjent mentaltrener og coach i årene etter at han stiftet Bertrand AS i 2010. I dag er han en ettertraktet foredragsholder både i Norge og internasjonalt.

Gjennom foredrag og coaching gir Larssen mennesker verktøyene de trenger for å skape den optimale holdningen og innstillingen. Kundene hans opplever økt produktivitet, større engasjement og mer glede. De jobber hardere, presterer bedre – og setter et godt eksempel som også inspirerer menneskene rundt dem.

Ønsker din bedrift å bli bedre på motivasjon?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.

Eirik Bache-Wiig

Eirik Bache-Wiig