Logo

Kunsten å hvile

Kunsten å hvile er et kurs utviklet av psykolog Tomas Myklebust. Her lærer du verktøy og metoder for å bli kvitt dine søvnvansker.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Tomas Myklebust

Antall leksjonerLeksjoner:20

TidVarighet:63 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Overstimulering og distraksjonsavhengighet
  • Metoder for å hvile i hverdagen
  • Restitusjon, hjernen som muskel og paradoksal tretthet
  • Konkrete grep for å gi hjernen overskudd
  • Psykiske effekter av dårlig søvn tre faktorer for å få bedre søvn

God søvnkvalitet er viktig for gode prestasjoner - både mentalt og fysisk.

Hvile, restitusjon og søvn er undervurdert, og en god balanse i livet er nødvendig for å kunne prestere på topp når det kreves.

For å kjenne på de høyeste toppene og de største gledene i livet, er det viktig å kjenne på de dypeste dalene og de sterkeste følelsene.

Det samme gjelder her: For å kunne levere helt på topp, må du lære å skru helt av.

I dette kurset lærer du de psykiske effektene av dårlig søvn, hvordan hvile i hverdagen og hvilke faktorer som gir deg bedre søvn.

Kunsten å hvile er utviklet av psykolog Tomas Myklebust for å gi deg verktøyene og metodene du trenger for å lade batteriene dine 100 prosent.

Tomas er psykolog og spesialist i klinisk nevropsykologi. De siste 15 årene har han jobbet med utredning og behandling av mennesker, blant annet ved nevroklinikken på Ullevål Universitetssykehus.

Han har bred kunnskap og lang erfaring i å hjelpe mennesker med å bli kvitt sine søvnvansker, og erfaringsmessig vet han at utfordringer i hverdagen ofte starter med søvnvansker – ikke omvendt.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Tomas MyklebustTomas Myklebust

Til daglig jobber Tomas ved klinikk for nevrofag ved Ullevål universitetssykehus, men har også lang erfaring som mental trener og har samarbeidet med både toppidrettsutøvere og kunder fra næringslivet.

Tomas brenner for å formidle sin lidenskap for hjerneforskning på en forståelig måte som både engasjerer og gir refleksjon til ettertanke.

Ønsker din bedrift å prestere bedre?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.

Eirik Bache-Wiig

Eirik Bache-Wiig