Logo

Slik får du bedre selvtillit!

I dette kurset lærer du smarte teknikker for økt selvtillit, slik at du lykkes i situasjoner der du trenger å stå stødig, prestere bedre og være den beste utgaven av deg selv.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Hilde Beate Berg

Antall leksjonerLeksjoner:27

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hva er selvtillit og hvorfor er det viktig å tro på seg selv?
  • Selvomsorg — din viktigste nøkkel til bedre selvtillit
  • Negative overbevisninger — avslør dine skjulte sabotører
  • Indre dialog: Slik mildner du din indre kritiker
  • Mer hverdagsmot: Slik utfordrer du deg selv
  • Prestasjonsangst og prestere under press

Selvtillit er en av dine aller viktigste mentale muskler. Skal du få andre til å tro på deg, er det grunnleggende viktig at du tror på deg selv.

I dette praktiske kurset lærer du smarte teknikker for økt selvtillit, slik at du lykkes i situasjoner der du trenger å stå stødig, prestere bedre og være den beste utgaven av deg selv.

Skulle du ønske at du var tryggere? At du hadde mer kontroll på din indre kritiker og ikke var så selvkritisk i situasjoner der du trenger å være sterk og offensiv?

Det er ikke bare idrettsutøvere og toppledere som trenger å tro på seg selv. Hverdagen byr på så mange slags situasjoner der vi trenger å tro på at vi kan, enten det handler om å holde en jobbpresentasjon, få gjennomslag for ideene våre, gå i et jobbintervju eller holde tale i et bryllup. For å lykkes, er det helt grunnleggende viktig at du tror på deg selv.

I dette praktiske kurset lærer du å stå stødigere slik at du presterer bedre og trives bedre med deg selv. Du lærer hvordan du kan ta mer kontroll over tanker og følelser i situasjoner der du trenger det, slik at du handler mer i tråd med det du vil.

Du lærer hvordan du kan snu en negativ indre dialog til å bli mer konstruktiv og vennlig. Kurset gir deg verktøyene for hvordan takle prestasjonspress og overkomme det som hindrer deg i å ta ut det beste i deg selv. Du får de viktigste nøklene til selvomsorg, som er viktig for å balansere ytre og indre krav og forventninger.

Gjennom praktiske oppgaver og eksempler, blir du bedre kjent med deg selv, dine styrker og det du trenger for å skape resultater.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Hilde Beate  BergHilde Beate Berg

Hilde Beate Berg har lang erfaring som redaktør, skribent og mental trener, og hjelper mennesker til å tro på sin egen unike historie, slik at de får det bedre og presterer bedre.

Hun er utdannet medieviter og sertifisert mentaltrener og coach, og har nærmere 30 års erfaring fra ulike medier, som NRK, KK og Kamille. Hun har bl. a. jobbet med de aldersbestemte landslagene i basketball, og er mentor og coach for journaliststudenter, ledere, idrettsutøvere og privatpersoner.

Ønsker din bedrift å bli bedre på motivasjon?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.