Logo

Super selvdisiplin

Står selvdisiplinen mellom deg og målene dine? Dette kurset lærer deg hvordan du tar kontroll på selvdisiplinen slik at du på strukturert vis kan nå målene du setter deg.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Saher Sourouri

Antall leksjonerLeksjoner:19

TidVarighet:90 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hvordan dynamikken i psyken påvirker deg uten at du er klar over det
  • Steg-for-steg beskrivelse av hvordan du går frem for å styrke selvdisiplinen
  • Hvordan håndtere følelser på en måte som virker styrkende på selvdisiplinen din
  • Hvordan forebygge prokrastinering, kaste bort mindre tid og bli mer produktiv
  • Hvordan du håndterer tilbakefall uten å gi opp

Når du forsøker å forbedre noe ved deg selv, er det flere aspekter av deg som aktiveres.

For eksempel IQ'en din, personligheten din, talentet ditt eller din biologiske forutsetning. Men det er lite du kan gjøre for å forbedre disse egenskapene. De er ikke påvirkelige for dine aktive forsøk på å styrke dem.

En helt essensiell egenskap som derimot kan forbedres, er selvdisiplinen. Den kan svekkes og styrkes, alt ettersom hvordan du bruker den.

Skal du velge en side ved deg selv å styrke for å nå de målene du setter deg, er det fremfor noe annet selvdisiplin du bør satse på å trene opp.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Saher SourouriSaher Sourouri

Saher Sourouri er psykolog i privat praksis, og grunnlegger og eier av HelpLink psykologsenter i Oslo. I tillegg til vanlig pasientbehandling, jobber han mye med arbeidsrelaterte plager som stress, utbrenthet og arbeidsnarkomani. Etter å ha startet en privat blogg om selvutvikling, har han i økende grad blitt kontaktet av personer som ønsker bistand i problemer som manglende selvdisiplin, taleangst, lav selvtillit og stressmestring. Han har ofte vært en man kontakter når andre tiltak ikke har hjulpet.

Ønsker din bedrift å bli bedre på motivasjon?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.