Logo

Hva skaper et førsteinntrykk?

Hvordan påvirker du andre? Hva skal du tenke på? I dette kurset får du enkle tips alle kan bruke for å skape et godt førsteinntrykk.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Christine Calvert

Antall leksjonerLeksjoner:9

TidVarighet:45 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Du vil bli bevisst på hvordan du påvirker andre første gang du treffer dem – og hva du skal legge merke til i andres kommunikasjon med deg
  • Vi ser på alle egenskaper ved deg som person, ved situasjoner du er i og hvordan du selv danner inntrykk basert på hvem du er

Lurer du på hva som skal til for å skape et godt førsteinntrykk?


I dette kurset får du enkle tips alle kan bruke for å skape et godt førsteinntrykk. Du får lære hva forskere sier om førsteinntrykk.

Det er ditt ansvar å tilrettelegge for best mulig kommunikasjon – enten du skal møte noen for første gang, ha et ansettelsesintervju eller holde en presentasjon for en gruppe på jobben.

Hvordan påvirker du andre? Hva skal du tenke på?

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Christine  CalvertChristine Calvert

Christine Calvert er Norges eneste tekstdoktor og har en sterk og personlig stemme fra scenen, i sosial medier og på blogg.

Hun har holdt kurs og verksteder for næringslivet siden 2002, og startet Tekstdoktor i 2004. Hun er en meget anerkjent foredragsholder og har vunnet flere utmerkelser.

Calvert er ellers høyskolelektor på deltid innen digital markedsføring, kommunikasjon, innholdsutvikling og gruppedynamikk og brenner for studentenes læring og utvikling.

Ønsker din bedrift å bli bedre på kommunikasjon?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.