Logo

Avsluttende eksamen kompetanseprogram "Bli effektiv i Excel"

Nå gjenstår en avsluttende eksamen for å se hvor mye du har lært og hvordan du klarer å omsette læringen til praktiske arbeidsoppgaver. Lykke til med eksamen!

Kom i gang
Avsluttende eksamen kompetanseprogram "Bli effektiv i Excel"

EkspertKursekspert:Jon-Gunnar Pettersen

Antall leksjonerLeksjoner:1

MikrofonSpråk:Engelsk

SertifikatDu lærer:
  • Bygge brukervennlige og velfungerende regneark
  • Enkle metoder for å opprette og analysere lister og tabeller
  • Strukturere data for å enklere kunne bygge rapporter og analyser
  • Hente data fra tabeller og slå sammen tabeller med XOPPSLAG
  • Bruk av pivottabeller som enkelt og fleksibelt verktøy for rapporter og oversikter
  • Gode og enkle metoder for å rydde i data før du går videre
  • Mange nyttige snarveier som sparer tid og småfeil

Gratulerer! Du har nå gjennomført et tre ukers kompetanseprogram for å bli mer effektiv i Excel. Nå gjenstår en avsluttende eksamen for å se hvor mye du har lært og hvordan du klarer å omsette læringen til praktiske arbeidsoppgaver. Eksamen er en multiple choice oppgave med x oppgaver. Du vil å få et tilhørende oppgavesett som brukes til å besvare eksamen. Svarer du minst 80% rett består du eksamen og får ditt kompetansebevis. Du har tre forsøk på å bestå prøven, og den vil være tilgjengelig i én uke etter fullført kurs. Etter denne uken vil du få tilgang til fasit. Det viktige nå er å praktisere det du har lært, slik at du får de nye ferdighetene godt innarbeidet i arbeidshverdagen din. Sånn får du mest ut av kurset og blir mer effektiv! Husk at du har tilgang til portalen på Videocation i fire uker frem i tid. Bruk disse til å repetere det du har lært, eller ta det neste steget i Excel ved å se noen av de andre kursene i katalogen.

Lykke til med eksamen!

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Jon-Gunnar  PettersenJon-Gunnar Pettersen

Jon-Gunnar Pettersen har i 25 år undervist i Office-produktene med både åpne og bedriftsinterne skreddersydde kurs. Kombinert med mye praktisk erfaring, rådgivning og utvikling for en rekke ulike bedrifter, har han førstehåndskjennskap til hvilke funksjoner som virkelig er nyttige, og hvilke metodene som fungerer best. Kursene hans er rett på sak, tettpakket med innhold og kommer til å gi deg mange aha-opplevelser.

Kontakt oss om kurs

Truls Paulsen

Truls Paulsen