Logo

Grunnleggende prosjektledelse

Det er spennende og utfordrende å være prosjektleder. Dette kurset er laget for deg som er ny i rollen. Her lærer du de grunnleggende grepene for god prosjektledelse og styring av prosjekter.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Wenche Witberg

Antall leksjonerLeksjoner:17

TidVarighet:75 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Etablere et prosjekt med et klart mandat
  • Planlegge et prosjekt med mål og milepæler
  • Gjennomføre et prosjekt
  • Overvåke og følge opp et prosjekt
  • Avslutte og lukke er prosjekt
  • Lære fra et prosjekt

Grip prosjektet! Dette kurset tar for seg de grunnleggende prinsippene og metodene i prosjektledelse.

Alle må begynne et sted, ikke sant? Her får du en oversikt over hva prosjektledelse handler om, hvilke utfordringer du står overfor og hvilke metoder du kan bruke til å håndtere dem.

Du lærer blant annet prosjektorganisering, ansvarsfordeling, milepælsplan og Gantt-skjema, og ikke minst: hvordan du som prosjektleder kan lede prosjektgruppen din til suksess.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Wenche WitbergWenche Witberg

Wenche Witberg har mange års erfaring som leder og prosjektutvikler hos innovasjonsbyrået Spinnovasjon AS, og har bistått mange av Norges ledende bedrifter på både privat- og bedriftsmarkedet. Hun har også bred erfaring fra ulike lederstillinger i andre bransjer. Witberg jobber på Høyskolen Kristiania som studieprogramleder for bachelor i digital markedsføring, i tillegg til at hun foreleser innen innovasjon, strategi og forretningsutvikling, og selvsagt prosjektledelse. Som foredragsholder er Witberg engasjerende og ekte, og hun byr på konkrete verktøy for positiv endring og utvikling.

Ønsker din bedrift å bli bedre på ledelse?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.