Logo

Kurs i ledelse uten personalansvar

Kurs i ledelse uten personalansvar med Vivi-Ann Hilde. Ingen lederrolle er forbundet med større usikkerhet enn den uten personalansvar. I dette kurset lærer du verktøyene du trenger for å lykkes med ledelse uten personalansvar.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Vivi-Ann Hilde

Antall leksjonerLeksjoner:17

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hvordan du skal utøve ledelse uten personalansvar for å oppnå tillit og respekt
  • God ledelse gjennom å kjenne og bruke de 5 grunnstenene i ledelse
  • Optimalt målarbeid: Hvordan sette gode mål og følge dem opp på en motiverende måte
  • Hva som skal til for å motivere teamet
  • Coachende lederskap – hvorfor, når og hvordan du skal være en coachende leder
  • Gode tips til kommunikasjon for å få teamet med og hvordan bli lyttet til som leder

Kurs i ledelse uten personalansvar med Vivi-Ann Hilde.

Ingen lederrolle er forbundet med større usikkerhet enn den uten personalansvar. I dette kurset lærer du verktøyene du trenger for å lykkes med ledelse uten personalansvar.

Stadig flere bedrifter etablerer lederstillinger uten personalansvar. I tillegg til prosjektledere og fagansvarlige er det for eksempel controllere, rådgivere eller compliance officers som hører til i denne kategorien.

Det hersker ofte usikkerhet om denne rollen egentlig er en lederrolle. For å være tydelig med en gang: Dette er ledelse!

Felles for dem som jobber med ledelse uten personalansvar er at de ikke har det formelle lederansvaret. Samtidig er de ansvarlig for å nå et mål. Det kan være å levere prosjektet i tide, sikre nødvendig kvalitet eller gjennomføre arbeidet i tråd med lover og regler.

For dem som jobber med ledelse uten personalansvar er det nødvendig å ha myndighet til å lede. Dette betyr å ha mandat til å stille krav, sette grenser, ta vanskelige samtaler eller delegere.

De som jobber i slike roller er ofte faglig sterke og flinke folk. Deres ledere undervurderer derfor behovet for lederopplæring og avklaring av mandat.

Vivi-Ann Hilde bistår ledere og bedrifter med å nå resultater, og er en etterspurt rådgiver innen lederutvikling.

I dette kurset lærer hun deg verktøyene du trenger for å lykkes med ledelse uten personalansvar. Dette kurset passer for alle som er interessert i ledelse, prosjektledelse og teamarbeid.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Vivi-Ann  HildeVivi-Ann Hilde

Vivi-Ann Hilde er rådgiver og hjelper sine kunder med å oppnå mål og resultater. Da trenger de kunnskap, verktøy og selvtillit, og det ønsker Hilde å bidra med. Kundene er ledere og selgere i offentlig og privat sektor. Det er flere veier til gode resultater, og en av dem er å vite hvordan du skal gjennomføre gode forhandlinger. Hilde er siviløkonom fra NHH og partner i konsulentselskapet Considium, som er kjent for resultatledelse. Hun har halve karrieren hatt lederjobber innen markedsføring i merkevarebedrifter som Orkla, Procordia og Macks Bryggeri. Resten av tiden har hun vært i konsulentbransjen i PwC, EBS og Considium.

Ønsker din bedrift å bli bedre på ledelse?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.