Logo

Rekruttering fra A til Å

I kurset "Rekruttering fra A til Å" vil du se verdien av en god ansettelsesprosess og hvor kostbart det kan være å gjøre feil, slik at man er villig til å investere mer tid og innsats i fremtidige ansettelser.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Anne Lise Heide

Antall leksjonerLeksjoner:25

TidVarighet:120 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Betydningen av en god ansettelsesprosess
  • Hvordan planlegge en rekrutteringsprosess
  • Valg av rett kandidat
  • Kompetansebaserte og hypotetiske intervjuspørsmål
  • Fallgruver i intervjuprosessen

Verdien av en god ansettelsesprosess er uvurderlig, og det kan bli kostbart både for deg og bedriften å gjøre feil.

Er du villig til å investere mer innsats i fremtidige ansettelser, sparer du og bedriften tid, penger og ressurser – og i dette kurset lærer du hvordan.

I dette kurset i rekruttering lærer du en konkret steg-for-steg prosess for å planlegge og gjennomføre ansettelser, og du har blir bevisst på de vanligste fallgruvene i rekrutteringsprosessen.

Du vil også lære om employer branding, og hvordan du som leder kan påvirke virksomhetens employer brand.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Anne Lise HeideAnne Lise Heide

Anne Lise har selv bred ledererfaring fra ulike bransjer og varierte lederroller. Hun er DNCF sertifisert coach, har en master i HR & ledelse, og har jobbet med lederutvikling på alle nivåer i virksomheten. Anne Lises styrke ligger i evnen til å designe gode lærings- og utviklingsprosesser og skape trygge læringsrom som fremmer kreativitet, entusiasme og aktiv deltakelse blant deltakerne.Hun brenner for smart læringsdesign og er opptatt av praktisk rettede utviklingstiltak som gir god overføringsverdi og gjør det enkelt å implementere ny kunnskap i deltakernes hverdag.

Ønsker din bedrift å bli bedre på rekruttering?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.