Logo

De 100 viktigste Excel-funksjonene

I dette kurset lærer du de 100 viktigste funksjonene i Excel med en demonstrasjon av bruken, og en forklaring på hvorfor det er viktig å beherske funksjonen.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Jon-Gunnar Pettersen

Antall leksjonerLeksjoner:100

TidVarighet:90 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Gir deg en oversikt over Excel-funksjoner som gjør at du jobber raskere
  • Fungerer som et oppslagsverk når du har glemt hvordan en funksjon fungerer
  • Gir deg en forståelse av hvordan funksjonene brukes til relevante oppgaver

I 1985 lanserte Microsoft den første versjonen av Excel.

I dag er programmet blitt et nødvendig verktøy for mange kunnskapsarbeidere, og undersøkelser viser at de i snitt bruker Excel en halv time hver dag.

Likevel er kapasiteten til programmet dårlig forstått og dårlig utnyttet. Overraskende mange vet for eksempel ikke om en så viktig funksjon som «betinget formatering».

I dette kurset vil du finne de 100 viktigste funksjonene i Excel. Med viktig menes det at funksjonen brukes ofte, at den sparer tid, og at den forbedrer kvaliteten på resultatet.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Jon-Gunnar  PettersenJon-Gunnar Pettersen

Jon-Gunnar Pettersen har i 25 år undervist i Office-produktene med både åpne og bedriftsinterne skreddersydde kurs. Kombinert med mye praktisk erfaring, rådgivning og utvikling for en rekke ulike bedrifter, har han førstehåndskjennskap til hvilke funksjoner som virkelig er nyttige, og hvilke metodene som fungerer best. Kursene hans er rett på sak, tettpakket med innhold og kommer til å gi deg mange aha-opplevelser.

Ønsker din bedrift å bli bedre i Excel?

Skap bedre resultater for dine ansatte med digitale kurs og skreddersydd opplæring i Excel. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.