Logo

Excel for HR og personalledelse

I dette Excel-kurset får du tips og råd som er skreddersydd for HR-medarbeiderens jobbhverdag. Lær hvordan du utformer rapporter om sykefravær, lønnsstatistikk og utvikling over tid.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Jon-Gunnar Pettersen

Antall leksjonerLeksjoner:13

TidVarighet:60 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Pivot
  • Regne ut alder, ansiennitet og annet tidsrelatert
  • Analysere tall i intervaller
  • Prosentregning
  • Fraværsrapporter
  • Rydding i ruskete data

For deg som jobber i HR, må du ofte forholde deg til data fra ulike systemer. Hva hvis du hadde noen virkelig tidsbesparende metoder for å utføre denne jobben? Da bør du ta dette Excel-kurset.

Excel-ekspert Jon-Gunnar Pettersen har jobbet tett på HR og personalavdelinger i mange år, og i dette kurset viser han deg nyttige funksjoner i Excel som er skreddersydd for deg som jobber i bransjen.

Pettersen bruker reelle eksempler fra jobbhverdagen din, og viser deg hvordan du utformer rapporter om sykefravær, lønnsstatistikk og utvikling over tid.

Du lærer å rydde i data ved å fikse datoformat, gjøre om til ekte tall og rydde vekk grums. Du lærer også om pivot, som Pettersen beskriver som “skuffende enkelt”!

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Jon-Gunnar  PettersenJon-Gunnar Pettersen

Jon-Gunnar Pettersen har i 25 år undervist i Office-produktene med både åpne og bedriftsinterne skreddersydde kurs. Kombinert med mye praktisk erfaring, rådgivning og utvikling for en rekke ulike bedrifter, har han førstehåndskjennskap til hvilke funksjoner som virkelig er nyttige, og hvilke metodene som fungerer best. Kursene hans er rett på sak, tettpakket med innhold og kommer til å gi deg mange aha-opplevelser.

Ønsker din bedrift å bli bedre i Excel?

Skap bedre resultater for dine ansatte med digitale kurs og skreddersydd opplæring i Excel. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.