Logo

Excel for nybegynnere

Dette nybegynner-kurset i Excel lærer deg det grunnleggende du trenger for å komme i gang med Excel. Du lærer du prosentregning, kalkyle og enkle formler.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Jon-Gunnar Pettersen

Antall leksjonerLeksjoner:12

TidVarighet:60 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Enkle formler
  • Prosentregning
  • Tabeller og filter
  • Kolonner
  • Kalkyler

Excel er på mange måter et intuitivt program, men hvis du ikke har noen forkunnskaper, vil dette kurset gi deg en mykere start.

Her viser Office-ekspert Jon-Gunnar Pettersen deg enkel hverdagsmatematikk, og du lærer prosentregning, kalkyle og enkle formler.

Uansett hva du jobber med, så har du tabeller og lister, og her har Excel et par funksjoner som er nyttige til hverdags – og overraskende enkle å lære seg.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Jon-Gunnar  PettersenJon-Gunnar Pettersen

Jon-Gunnar Pettersen har i 25 år undervist i Office-produktene med både åpne og bedriftsinterne skreddersydde kurs. Kombinert med mye praktisk erfaring, rådgivning og utvikling for en rekke ulike bedrifter, har han førstehåndskjennskap til hvilke funksjoner som virkelig er nyttige, og hvilke metodene som fungerer best. Kursene hans er rett på sak, tettpakket med innhold og kommer til å gi deg mange aha-opplevelser.

Ønsker din bedrift å bli bedre i Excel?

Skap bedre resultater for dine ansatte med digitale kurs og skreddersydd opplæring i Excel. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.