Logo

Innføring i Power Query

Dette kurset gir deg en innføring i Power Query. Power Query er en ganske ny funksjon i Excel. Dette kurset gir deg de beste tipsene om hvordan du tar Power Query i bruk.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Jon-Gunnar Pettersen

Antall leksjonerLeksjoner: 12

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Automatisere rydding i datagrunnlag
  • Reparere feil tallformat
  • Slå sammen tabeller
  • Formler i Power Query
  • Feilsøking med Power Query

Visste du at Excels beste verktøy for å automatisere rapporter og lage modeller mer robuste er Power Query – og at det er overraskende enkelt å lære seg?

Power Query er en ganske ny funksjon, for ikke å nevne at det er den største nyheten i Excel på noen tiår.

I dette Excel-kurset viser Microsoft Office-ekspert Jon-Gunnar Pettersen deg hvordan du automatiserer klassiske ryddeoppgaver som å splitte en kolonne i to, fikse feil med punktum og komma, eller konvertere til rett datoformat.

Funksjonen «opphev pivotering» er noe vi kan garantere at du har savnet – bare vent og se!

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Jon-Gunnar  PettersenJon-Gunnar Pettersen

Jon-Gunnar Pettersen har i 25 år undervist i Office-produktene med både åpne og bedriftsinterne skreddersydde kurs. Kombinert med mye praktisk erfaring, rådgivning og utvikling for en rekke ulike bedrifter, har han førstehåndskjennskap til hvilke funksjoner som virkelig er nyttige, og hvilke metodene som fungerer best. Kursene hans er rett på sak, tettpakket med innhold og kommer til å gi deg mange aha-opplevelser.

Ønsker din bedrift å bli bedre i Excel?

Skap bedre resultater for dine ansatte med digitale kurs og skreddersydd opplæring i Excel. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.