Logo

Hvordan bruke Power BI sammen med Excel

Power BI er et verktøy for gode visualiseringer, mens Excel er perfekt for presentasjon av tall. Lær hvordan du bruker verktøyene sammen med god effekt.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Daniel Webb

Antall leksjonerLeksjoner:13

TidVarighet:60 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Power BI og Excel - likheter, fordeler og ulemper
  • Excel som en datakilde for Power BI
  • Power BI som en datakilde for Excel
  • Organisational datatypes

Dette er et kurs hvor du lærer å bruke Power BI sammen med Excel.

Power BI er et verktøy for gode visualiseringer, mens Excel er perfekt for presentasjon av tall. Hvordan fungerer de best sammen? Det lærer du i dette kurset.

Microsoft Power BI er et utvalg av skybaserte verktøy hvor du kan samle, analysere og dele data fra en rekke kilder. Power BI er svært brukervennlig, og gjør det enkelt å presentere data i form av rapporter og visualisering av nøkkeltall.

Power BI kan brukes på data fra en rekke områder, som for eksempel regnskap, prosjektledelse og produksjon.

I dette kurset i Power BI forteller Videocation-ekspert Daniel Webb hvordan du kan bruke Power BI sammen med Excel. For der Power BI er et godt verktøy for visualisering, er Excel det samme for tall. Og sammen er de en veldig god kombinasjon.

Men hvordan?

I dette kurset ser Daniel Webb på likheter, fordeler og ulemper med begge applikasjonene, og lærer deg hvordan de fungerer best sammen.

Lær mer om hvordan du bruker Excel som en Power BI-datakilde, hvordan du eksporterer fra Power BI til Excel og hvordan du kobler Excel til Power BI. I tillegg får du et praktisk eksempel på organizational datatypes.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Daniel WebbDaniel Webb

Daniel Webb har både bred erfaring fra forskjellige IT-områder, samt utdannelse i flere forretningsfokuserte fag. Dette gjør ham i stand til å se ting fra mange perspektiver og til å jobbe på tvers av forretning og IT. Han har erfaring fra både små og store BI-prosjekter – alt fra enkeltrapporter til å sette opp Power BI på tvers av forretningen – og i tillegg har han en rekke datafokuserte sertifiseringer fra Microsoft.

Ønsker din bedrift å bli bedre i Power BI?

Skap resultater for dine ansatte med digitale kurs og skreddersydd opplæring i Power BI og Microsoft Office. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.