Logo

Økonomistyring for daglig leder

Dette kurset i økonomistyring lærer deg å se hele det økonomiske bildet som daglig leder. Du får grunnleggende kunnskap i økonomiske begrep og verktøy.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Bård Johannessen

Antall leksjonerLeksjoner:22

TidVarighet:110 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Omfanget av økonomistyring
  • Den menneskelige faktoren
  • Lageret – det vi glemte å styre
  • Forholdet til det offentlige
  • De viktige styringsverktøyene

Å styre en bedrift er en omfattende oppgave, men den er ikke uhåndterlig.

Selv om både regnskap og likviditet er viktige ting å ha kontroll på, må du som daglig leder se hele bildet.

Å styre en bedrift er en omfattende oppgave, men den er ikke uhåndterlig. Du må bare vite hva du skal ha kontroll på, og hvordan du skal ha en fortløpende oversikt.

Dette kurset er ment som en håndbok i de viktige forholdene, og hvordan du enklest mulig kan styre bedriften din fra dag til dag på en god måte.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Bård JohannessenBård Johannessen

Bård Johannessen har gjennom en årrekke vært tett på mange bedrifter i Norge og sett hvordan de styrer sin økonomi. Han har sett mye god praksis – og mye dårlig praksis. Med kursene sine vil han formidle denne kunnskapen, både til store forsamlinger, og i én til én-dialog. Johannessen har bred kunnskap om økonomifaget, men en stor forkjærlighet for alt som har med likviditet å gjøre. Dette er et emne det er skrevet svært lite om i lærebøkene, og som Johannessen er blitt en ekspert på.

Ønsker din bedrift å bli bedre på økonomistyring?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.