Logo

Bli en AI-bruker med ChatGPT

Kunstig intelligens (AI) er godt på vei, og ChatGPT har tatt verden med storm. I dette kurset i ChatGPT får du veiledning og inspirasjon til å komme i gang med ChatGPT, uansett hva du jobber med!

Kom i gang

EkspertKursekspert: Andreas Falch Pettersen

Antall leksjonerLeksjoner: 7

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hvordan bruke ChatGPT
  • Hva ChatGPT er god på
  • Hvordan skrive gode kommandoer
  • Hva ChatGPT ikke kan

Imponer på ditt neste bedriftsmøte med dette kurset i ChatGPT!

AI-teknologien fortsetter å sprenge grenser. Da selskapet OpenAI lanserte chatbotten ChatGPT gikk de fra 0 til 1 million brukere på fem dager.

Chatbotten kan svare på spørsmål og generere tekst ut ifra dine behov.

Få hjelp til å skrive din neste markedsføringsplan, jobbsøknad eller kanskje du vil ha inspirasjon til å skrive en tale?

Kun fantasien setter grenser - iallfall nesten. Management-konsulent Andreas Falch Pettersen lærer deg alt du trenger å vite om din nye chatbot-assistent i dette korte kurset - og fallgruvene du må se opp for.

La AI-moroa begynne!

Dette kurset i ChatGPT er for alle som kjapt vil lære hvordan å bruke chatbotten fra OpenAI. Bli kjent med hvordan du kan bruke kunstig intelligens i jobb eller på fritiden.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Andreas Falch PettersenAndreas Falch Pettersen

Andreas Falch Pettersen har en mastergrad i entreprenørskapsledelse fra Spania, USA og Taiwan. Han jobber nå som management-konsulent og lager presentasjoner for et variert publikum. Kursene hans er nyttige for de fleste, og viser deg ting du sannsynligvis ikke kunne fra før av.

Ønsker din bedrift å bli bedre på AI?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.

Eirik Bache-Wiig

Eirik Bache-Wiig