Logo

Kurs i Luminar Neo – fotoredigering med kunstig intelligens

Bli en racer i bilderedigering med dette kurset i Luminar Neo. Lær hvordan du kan redigere bilder med effektiv AI-teknologi.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Gjermund Dammen

Antall leksjonerLeksjoner:12

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Lær å bruke Luminar Neos katalogside
  • Lær å importere og organisere dine bilder
  • Bruk Luminar Neo Presets
  • Lær de grunnleggende bilderedigerings-verktøyene
  • Kan bruke maskering til å justere ulike deler av bildene dine

Luminar Neo bruker superkraftige AI-verktøy som gjør redigering av bilder enkelt og morsomt.

Hvis du leter etter en alternativ bilderedigeringsprogram til Adobe Photoshop.

Enten du er en amatør eller en erfaren fotoredigerer, tilbyr Luminar Neo et fotoredigeringsprogram med kunstig intelligens, som gjør redigering av bilder enkelt og morsomt.

Luminar Neo er laget av Skylum, og er et bilderedigeringsprogram som bruker kunstig intelligens (AI), som gjør ellers arbeidskrevende og kjedelige bilderedigeringsoppgaver til en enkel operasjon med ett klikk.

Luminar NEO er et fullverdig bilderedigeringsprogram, men er også designet for å integreres sømløst med Photoshop, Microsoft Photos, Lightroom Classic og bilder for macOS som en plugin.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Gjermund DammenGjermund Dammen

Gjermund Dammen har jobbet som fotograf med eget fotostudio sentralt på Tynset, siden 2004. Han har undervist i foto i flere år, som fast ansatt lærer på videregående skole i medier og kommunikasjon. Han har jobbet som lærer i analog fotografering og mørkeroms fremkalling på folkehøyskole, og har holdt kurs i både foto, video og markedsføring for bedrifter, kommune og privatpersoner. Gjermund har også jobbet som journalist i avis og har jobbet i reklamebyrå med både foto og design. I dag jobber han fulltid som fotograf i eget firma, og jobbet med portrett og familiefoto, bryllup, reklame og eiendomsfoto. Gjermund har en Bachelorgrad i kommunikasjon fra Edith Cowan university i Australia, med hoved fokus på fotografi og video. Han har også en praktisk Pedagogisk utdanning fra Høgskolen i Nord Trøndelag, pluss data og media utdanning fra Høgskolen i Hedmark.

Ønsker din bedrift å bli bedre på AI?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.