Logo

Kurs i kryptovaluta

I dette kurset om kryptovaluta får du en oversikt over ulike typer kryptovaluta, hvordan de handles og hvordan de oppbevares.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Joakim Kvamvold

Antall leksjonerLeksjoner:10

TidVarighet:60 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Ulike typer kryptovaluta
  • Handel av kryptovaluta
  • Oppbevaring av kryptovaluta
  • Hvordan kjøpe bitcoin
  • Hva er blockchain

Kryptovaluta er et nytt fenomen som mange ikke vet så mye om. I dette kurset får du en oversikt over ulike typer kryptovaluta, hvordan de handles og hvordan de oppbevares.

Kryptovaluta er en helt ny aktivaklasse. Likevel er det mange fellestrekk mellom kryptovaluta og finansielle aktiva vi kjenner fra før.

I dette kurset vil du bli kjent med ulike typer kryptovaluta. På hvilken måte likner kryptovalutaene på aktiva vi kjenner fra før?

Hvordan kjøper du kryptovaluta, og hvordan oppbevarer du kryptovaluta? Disse spørsmålene vil du få svar på i løpet av kurset.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Joakim KvamvoldJoakim Kvamvold

Joakim Kvamvold arbeider til daglig med relativt komplisert økonomi og finans, men har et ønske om at kunnskapen om økonomi og finans skal være tilgjengelig for alle. For å spre denne kunnskapen til omverdenen bidrar han med gjesteforelesninger ved universiteter, holder foredrag ved finansseminarer, skriver avisinnlegg og presenterer forskning på internasjonale konferanser. Kvamvold har lang erfaring fra akademia, bank og kapitalforvaltning, og han har en doktorgrad i samfunnsøkonomi fra NTNU.

Ønsker din bedrift å bli bedre på digitalisering?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.