Logo

Prosessautomatisering og lavkode-applikasjoner

Et effektivt kurs i hvordan du kan gjøre prosessautomatisering og ta i bruk lav-kode programvareutvikling for forbedret produktivitet, mer flyt, mindre sløsing, bedre kommunikasjon og økte markedsandeler.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Sidsel Winther Storaas

Antall leksjonerLeksjoner:13

TidVarighet:60 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Intelligente styringssystemer for neste generasjon
  • Digital transformasjon gjennom prosessautomatisering
  • Intelligent automatisering - hva skal til?
  • Demokratisering av programvareutvikling, hva er det og hvordan lykkes vi?
  • Hvordan bruker vi kunstig intelligens i prosessautomatisering?
  • Fjernarbeid og hjemmekontor med prosessautomatisering

I løpet av 12 leksjoner vil vi se på ulike aspekter av prosessautomatisering, hyperautomatisering, lavkode programvareutvikling, bruk av borgerutviklere, innovasjon og mer effektiv bruk av hjemmekontor.

I dag blir virksomheter tvunget til å kontinuerlig gjennomgå og oppdatere forretningsmodellene sine. De er nødt til å tenke innovasjon og utvikling på det digitale området.

For å gjøre det, må de automatisere prosessene sine, og undersøke hvordan nye teknologitrender kan hjelpe dem. Vi lever integrert i den digitale økonomien, og nøkkelen for virksomheter til å forbli konkurransedyktige er innovasjonshastighet og tilpasningsevne.

Lav kode er den "smidige" utviklingsmetodikken som passer best til disse behovene. Utvikling med lavkodeplattformer gjør det mulig å lage applikasjoner på en mye raskere måte, samtidig som det gir et kraftig system som er i stand til å jobbe på alle nivåer i virksomheten.

Videre demokratiserer lavkode-metodikk den nødvendige prosessutviklingen og muliggjør smidig og enkelt overføring av informasjon mellom avdelinger.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Sidsel Winther StoraasSidsel Winther Storaas

Sidsel Winther Storaas er i kategorien «eksepsjonell kvalitetsleder». Hun har erfaring fra krevende fag- og lederoppgaver med virksomhets-, kvalitets- og forbedringsledelse på strategisk nivå i maritim industri og i olje og gass. Men en egen nysgjerrighet og lidenskap for kvalitet, gløder hun for å formidle og overføre sin ekspertise til andre.

Ønsker din bedrift å bli bedre på digitalisering?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.