Logo

Hva betyr sirkulær økonomi for din bedrift?

Dette er et kurs i sirkulær økonomi hvor du lærer å jobbe effektivt med sirkulære forretningsmodeller og sirkulær omstilling i din bedrift.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Kaia Østbye Andresen

Antall leksjonerLeksjoner:9

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Lineær økonomi
  • EUs sirkulære handlingsplan
  • Sirkulær økonomi
  • Sirkulære forretningsmodeller
  • Bransjespesifikke utfordringer og løsninger
  • Næringslivets rolle

Hvordan vil en fremtid som går i sirkel se ut?

Dette kurset i sirkulær økonomi gir deg et spennende innblikk i fremtiden. Lær hvordan du kan tilpasse din bedrift for en økonomi i endring.

Målet med dette kurset er å gi deg en innføring i begrepet sirkulær økonomi og vise deg noen metoder til hvordan du kan tenke og jobbe med dette i en virksomhet.

Vårt enorme ressursforbruk er en av kildene til klima- og naturkrisen og det er ingen tvil om at vi ikke kan fortsette denne utviklingen fremover.

Vi bruker langt mer ressurser enn det som er forsvarlig og må endre måten vi produserer og forbruker på. Derfor er det godt vi har en løsning. Og det er sirkulærøkonomien.

I kurset blir du kjent med utfordringene i dagens økonomiske modell og hva som kjennetegner en fremtid som går i sirkel.

Du blir bedre kjent med hva myndighetene vil kreve på dette feltet fremover, fra EUs handlingsplan til nasjonale reguleringer. Ikke minst vil du få verdifull kunnskap om hva næringslivet kan gjøre for å ta del i de nye løsningene.

Du lærer hva som kjennetegner sirkulære forretningsmodeller, og hvordan du kan begynne med en sirkulær omstilling i din bedrift.

Kurset passer for alle som er interessert i å lære mer om bærekraft og sirkulære forretningsmodeller.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Kaia Østbye AndresenKaia Østbye Andresen

Kaia Andresen har mange års erfaring med bærekraftsledelse, kommunikasjon og markedsføring. Hun har tidligere vært leder for bærekraft i REMA 1000, og jobber i dag med å rådgi virksomheter om god og effektiv bærekraftsledelse. Hun brenner for å gjøre bærekraft til en integrert del av virksomheters forretningsstrategi, og har med sin bakgrunn i bærekraft, kommunikasjon og markedsføring, et øye for kommersielle muligheter bærekraftsarbeidet kan skape.

Ønsker din bedrift å bli bedre på bærekraft?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.