Logo

Introduksjon til åpenhetsloven

Du trenger ikke dyre konsulenter eller avansert programvare for å lære deg åpenhetsloven. Du trenger bare dette kurset.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Tom Solstad

Antall leksjonerLeksjoner:14

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Kravene i åpenhetsloven
  • Formålet med åpenhetsloven
  • Aktsomhetsvurdering
  • Risikovurdering
  • Offentliggjøring av redegjørelse
  • Kommunikasjon til eksterne

Det er mye som må gjøres for å komme i mål med innføringen av åpenhetsloven. Mange er usikre på hva som må rapporteres og hvordan de kommer i mål.

Samtidig er det mange som vil hjelpe deg. Konsulenter og advokater har gode dager. Det samme har de som tilbyr software.

Men du trenger ikke dyre konsulenter eller avansert programvare. Med dette kurset lærer du det du trenger å vite om åpenhetsloven.

Kurset viser deg hvordan du kommer i mål, skritt for skritt, og med ferdige maler klar til bruk. På under en time lærer du hva du må gjøre for å komme i mål – og med et resultat du kan være stolt av.

Tom Solstad har vært økonomisjef i over 20 år og har vært med på å innføre mange nye lover. Han er også forfatter av boken "Absolutt alt du trenger å vite for å innføre åpenhetsloven (2023)".

Kurset er for deg som ikke kjenner til åpenhetsloven, men som må forholde seg til den. Den er spesielt relevant for styremedlemmer, daglig leder, innkjøpsansvarlig, økonomiansvarlig, salg og kommunikasjon.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Tom SolstadTom Solstad

Tom Solstad økonomen som forbereder bedrifter på megatrendene som endrer verden.

Gjennom foredrag og workshops viser han hvordan andre har utnyttet trender og hvordan de kom seirende ut av konkurranseracet. Han er forfatter av tre bøker, den siste om åpenhetsloven.

Tom Solstad har mer enn 20 års erfaring som analytiker, ledelseskonsulent og økonomisjef. Han har omfattende erfaring med fremtidsstudier og strategiarbeid, blant annet fra Telenor og det tyske konsulentselskapet Simon-Kucher & Partners.

Tom er en aktiv blogger og skriver for bedriftsledere på children.

Ønsker din bedrift å bli bedre på bærekraft?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.