Logo

Kurs i klimapsykologi

Kurs i klimapsykologi med Ragnhild Nilsen og Hanne Houbak. Dette kurset inspirerer deg til å benytte klimapsykologi på en smart og inspirerende måte for å lykkes med bærekraftsarbeid.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Ragnhild NilsenHanne Houbak

Antall leksjonerLeksjoner: 14

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Innføring i klimapsykologi som fagområde
  • Innsikt i viktigheten av “likeverdig partnerskap”
  • Kjennskap til Magnet-modellen for klima-sabotering og klimadialog
  • Kunnskap om 4MAT læringsstiler og prosessmetode
  • Kunnskap om T-modellen for anvendt klimapsykologi
  • Kjennskap til Bærekrafts-blomsten
  • Innsikt i den sunne, grønne veksttrappen

Kurs i klimapsykologi med Ragnhild Nilsen og Hanne Houbak. Dette kurset inspirerer deg til å benytte klimapsykologi på en smart og inspirerende måte for å lykkes med bærekraftsarbeid.

Klimapsykologi er modeller og metoder for å komme fra preik til praksis i det grønne skiftet.

Klimapsykologi dreier seg både om å endre vanskelige følelser til ulike initiativ, mestre omstilling og ta i bruk ulike kommunikasjonsverktøy. Det handler om å få folk til å lytte og samskape, samt sette handlekraft inn i et bærekraftig økosystem.

Hvordan går du fra klimamøter til handlekraft med klimapsykologi?

Det grønne skiftet stiller høye krav til bærekraftsarbeidet i din virksomhet. Og ved hjelp av klimapsykologi kan du gjennomføre nødvendige endringer i praksis. I dette kurset får du innsikt i modeller som hjelper deg med å sette bærekraft i system, og som kan bidra til en lønnsom og klimavennlig utvikling.

Du får verktøy til å samarbeide internt og eksternt, samt forhandle med folk som er ulike deg selv for å drive gjennom nødvendige endringer innen bærekraft.

Kurset serverer deg en rekke suksessfulle oppskrifter basert på tverrfaglig forskning på bærekraft og innsikt i hva som gjør klimapsykologi nyttig når du står overfor ulike problemstillinger i det grønne skiftet. I tillegg vil arbeidsboken Klimapsykologi-bærekraft i vekst fordype din kunnskap og innsikt.

Klimapsykologi som tema passer for deg som er interessert i eller jobber med bærekraft både i privat og offentlig sektor. Fagfeltet viser deg nødvendige psykologiske verktøy for å skape en grønn og bærekraftig fremtid.

Dette kurset er lavterskel, informativt og inspirerende og passer for alle som er interessert i miljø, klima og bærekraftig utvikling.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Ragnhild NilsenRagnhild Nilsen

Ragnhild har laget verdens første økologiske håndklær og innovert tekstil utav tang. Hun har vært med på å bygge opp SEKEM til å bli Egypts største produsent av økologisk bomull og mat. Ragnhild er medgründer av Universitetet Heliopolis for bærekraft i Kairo samt store globale nettverk for sosialt entreprenørskap og etisk handel. Hun var den første leder for det grønne skiftet i Nortura SA. Ragnhild er forfatter av 15 bøker innen psykologi, kommunikasjon, arbeidsglede og ledelse. Den nyeste boken er Klimapsykologi-bærekraft i vekst på Cappelen Damm. Ragnhild har en PhD i innovasjon og entreprenørskap, MA i psykologi og MA i musikk og pedagogikk. Hun regnes som Coachingens mor i Norge.

Hanne HoubakHanne Houbak

Hanne Houbak har jobbet med læring, utvikling og ledelse siden midten av 90-tallet. Hennes lidenskap er læringsprosesser og tilrettelegging – hun har blant annet tilrettelagt nettbasert undervisning siden 2009. Hanne er “Preferred training partner i Europa" i 4MAT metoden. Hun har gjennom årene sertifisert og utdannet flere ledere, lærere, trenere, konsulenter, forelesere m.m. Hun har gleden av å jobbe med ledende eksperter over hele verden. I 2014 ga hun ut boken “Ved du, hvem du er? Lær at spille dig selv og andre gode!” i samarbeid med 10 ganger verdensmester og anerkjente speaker Arne Nielsson og journalist Anne Hermansen. Hanne samarbeider med selskaper som Norske CoachTeam, Grundfos, Danfoss, Vestas, Siemens Gamesa, Stibo Systems, Forsvaret, Center for Creative Leadership Finanssektorens Uddannelsescenter med fler. Hanne er ekspert på: Train the Trainer 4MAT metode Online fasilitering Grafisk fasilitering Fasilitering

Ønsker din bedrift å bli bedre på bærekraft?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.