Logo

Kurs i mangfoldsledelse

Dette kurset i mangfoldsledelse lærer deg det du trenger for at din organisasjon eller bedrift lykkes med mangfold og inkludering.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Lisa Ann Cooper

Antall leksjonerLeksjoner: 21

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hva inkluderende lederskap er
  • Hvorfor inkluderende lederskap er lønnsomt for virksomheter
  • Hvilke faktorer som dyrker mangfold, unikhet og inkludering
  • Hvordan å implementere inkluderende lederskap i en virksomhet
  • Hvordan å bli en inkluderende leder

Det finnes mange grunner til at bedrifter satser på mangfoldsledelse og inkludering.

I dette kurset lærer Lisa Cooper deg mer om hvordan mangfoldsledelse er inkluderende ledelse.

Cooper er gründer og daglig leder av Catalysts og hjelper virksomheter forstå verdien av en inkluderende arbeidsplass. Uansett grunn kan gevinsten bli enorm, så lenge du har verktøyene og kunnskapen for å lykkes.

PepsiCo, verdens nest største brusprodusent hadde i 2001 store utfordringer med at kvinnelige medarbeidere med etnisk minoritetsbakgrunn ikke var tilfredse på jobb og uttrykte intensjoner om å forlate organisasjonen.

Tre år senere hadde intensjoner om å slutte gått ned med 100% og gjennomtrekk var redusert fra 42% til 2%. På tre år!

I samme periode økte antall forfremmelser av kvinner med minoritetsbakgrunn med 75%. Hva skjedde? Hva gjorde PepsiCo for å få en så vanvittig turn-around?

Inkluderende ledelse kan bli et spennende og morsomt eventyr for deg og din bedrift. Hvis du vil lære mer om hva pepsiCO gjorde, så bli med!

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Lisa Ann CooperLisa Ann Cooper

Arbeid med mangfold og sosial bærekraft krever en forpliktelse til langsiktig organisasjonsutvikling og derfor må løsninger skreddersys for hver kontekst. Lisa jobber med å endre mindsets og forandre eksisterende systemer over tid. Lisa brenner for mangfold og sosial bærekraft og det å hjelpe virksomheter å finne løsninger som passer for virksomheten for å få frem et mer mangfoldig, lønnsom og bærekraftig framtid.

Ønsker din bedrift å bli bedre på mangfold?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.