Logo

Kurs i miljøledelse

Skal du etablere eller endre på et miljøledelsessystem? Da er dette kurset noe for deg! Her blir du guidet ett skritt av gangen, og det følger med eksempler som du kan bruke som inspirasjon.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Siri Mathiesen

Antall leksjonerLeksjoner:12

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Identifisere miljøaspekter og miljøpåvirkning som danner basisen for miljøarbeidet
  • Hva en miljøpolicy inneholder og hvorfor den er så viktig
  • Oppfølging og kontroll av miljøaspektene og nytten ved å bruke avvikssystem
  • Regelmessig vurdering av miljøresultater og miljøstyringen
  • Revisjoner og ledelsens gjennomgåelse

Er du ny i rollen som miljøleder og trenger veiledning?

Dette kurset guider deg gjennom de viktigste kravene til et miljøledelsessystem, og er basert på ISO 14001. Kurset har en praktisk tilnærming og inneholder eksempler du kan bruke for å få ideer eller for å komme i gang.

Ved å ta dette kurset i miljøledelse får du en oversikt over og forståelse av hva essensen av et miljøledelsessystem er, og kunnskap til å etablere eller justere et slikt system i virksomheten du er tilknyttet, sånn at det blir motiverende og praktisk.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Siri  MathiesenSiri Mathiesen

Siri sin lidenskap er å støtte ledere i å gjenoppdage selskapets misjon og lede arbeidet tilbake til å støtte det oppdraget. Det vil bringe mening, inspirasjon og glede tilbake til lederen og arbeidsstyrken. Siri vil trene deg som leder, gi plass til tankene dine, og vil hjelpe deg med å se muligheter i organisasjonsledelsessystemet. Å gå på jobb blir mer morsomt og inspirerende!

Ønsker din bedrift å bli bedre på bærekraft?

Skap bedre resultater med effektive kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.