Logo

Naturressurser og din bedrift

I dette kurset lærer du mer om naturressurser, og hvorfor det viktig å forvalte naturen på en god måte. Kurset passer både for ledere og ansatte i bedrifter.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Kaia Østbye Andresen

Antall leksjonerLeksjoner: 10

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • En historisk naturavtale
  • Naturkrisen
  • Natur, økosystem og biologisk mangfold
  • Økosystemtjenester
  • Verdsetting av natur
  • Løsningene og næringslivets rolle

Visste du at dersom verdens befolkningen skulle hatt forbruket vi har her i Norge, ville vi brukt 3,6 jordkloder målt i økologisk fotavtrykk?

Det betyr mindre natur og mer klimagassutslipp. Dette enorme avtrykket fører til at viktige økosystemer blir ødelagt og at naturen slik vi kjenner den sakte, men sikkert forsvinner.

Naturen trenger endringsagenter og heldigvis blåser det en naturvind over verden.

Målet med dette kurset er å ta deg med på en reise som forhåpentligvis vil gi deg inspirasjon til å ta bedre vare på naturen – enten privat eller i jobbsammenheng.

Dette kurset passer for alle som ønsker å lære mer om naturen, hvorfor den er viktig for oss og hvordan vi kan ta bedre vare på den fremover.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Kaia Østbye AndresenKaia Østbye Andresen

Kaia Andresen har mange års erfaring med bærekraftsledelse, kommunikasjon og markedsføring. Hun har tidligere vært leder for bærekraft i REMA 1000, og jobber i dag med å rådgi virksomheter om god og effektiv bærekraftsledelse. Hun brenner for å gjøre bærekraft til en integrert del av virksomheters forretningsstrategi, og har med sin bakgrunn i bærekraft, kommunikasjon og markedsføring, et øye for kommersielle muligheter bærekraftsarbeidet kan skape.

Ønsker din bedrift å bli bedre på bærekraft?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.