Logo

Skap varig utvikling med mangfold og sosial bærekraft

I dette kurset lærer du å skape varig utvikling med mangfold og sosial bærekraft. Men hva er mangfold, og hvordan kan du sette det på dagsorden i din virksomhet?

Kom i gang

EkspertKursekspert:Lisa Ann Cooper

Antall leksjonerLeksjoner:18

TidVarighet:80 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Forstå begrepene som blir brukt om mangfold
  • Sammenhengen mellom ulike teoretiske tilnærminger og forskning innen mangfold
  • Hvordan ubevisste fordommer er akilleshælen i mangfoldsarbeid
  • Hvordan ta praktiske grep for å få til mangfold
  • Forstå sosial bærekraft og de ulike rammeverkene, og hvordan anvende disse i din virksomhet

Hvis du gjør et Google-søk på ordet “mangfold”, får du mer enn fem millioner treff. Det er med andre ord et begrep som er mye brukt, både i dagligtalen og i forskningen.

Men i takt med at mangfold har blitt mer og mer aktuelt og relevant, brukes ordet oftere uten begrepsmessig avklaring – spesielt i organisasjonssammenheng.

Da risikerer vi at ordet mister sin makt, som i tur har en negativ påvirkning på kvaliteten på mangfoldstiltakene i en bedrift.

I dette rett-på-sak-kurset lærer Lisa Ann Cooper deg om hva mangfold faktisk og egentlig innebærer, hvordan du kan praktisere mangfoldsledelse og hvordan du setter sosial bærekraft på agendaen.

Leksjonene har en praktisk og effektiv tilnærming, og du vil også få teoretiske modeller og verktøy du kan bruke til å gjøre godt og riktig mangfoldsarbeid i din virksomhet.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Lisa Ann CooperLisa Ann Cooper

Arbeid med mangfold og sosial bærekraft krever en forpliktelse til langsiktig organisasjonsutvikling og derfor må løsninger skreddersys for hver kontekst. Lisa jobber med å endre mindsets og forandre eksisterende systemer over tid. Lisa brenner for mangfold og sosial bærekraft og det å hjelpe virksomheter å finne løsninger som passer for virksomheten for å få frem et mer mangfoldig, lønnsom og bærekraftig framtid.

Ønsker din bedrift å bli bedre på bærekraft?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.

Eirik Bache-Wiig

Eirik Bache-Wiig