Logo

Spilleregler i bærekraftsarbeidet

Dette kurset gir deg på en effektiv måte oversikt over internasjonale og nasjonale krav og hvordan dette vil påvirke din virksomhet og arbeidshverdagen fremover.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Kaia Østbye Andresen

Antall leksjonerLeksjoner:16

TidVarighet:75 minutter

MikrofonSpråk:Engelsk

SertifikatDu lærer:
  • Forstå hvordan spillregler påvirker bærekraftsarbeidet i virksomheten
  • Parisavtalen, FNs bærekraftsmål og OECDs retningslinjer for ansvarlig næringsliv
  • EUs rolle i den globale klima- og miljøpolitikken
  • “The European Green Deal”, “Fit for 55” og EUs handlingsplan for sirkulær øknomi
  • EUs taksonomi og hvordan de vil påvirke investeringer fremover
  • Hvilke spilleregler som settes av norske myndigheter
  • Forventinger og krav fra kunder og bank og finans

Dette kurset gir deg på en effektiv måte oversikt over de viktigste internasjonale og nasjonale spillereglene som legger føringer på bærekraft arbeidet i virksomheten.

Du lærer om de store internasjonale rammeverkene som Parisavtalen og FNs bærekraftsmål samt de viktigste tiltakene som skjer som en følge av EUs “The European Green Deal”.

Du lærer hva norske myndigheter gjør, og hvordan kunder, bank og finans fremover vil endre spillereglene gjennom økte krav og forventninger.

Kurset gir deg en god oversikt over eksisterende og kommende krav, og ikke minst hvordan vil det påvirke din virksomhet og arbeidshverdagen fremover.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Kaia Østbye AndresenKaia Østbye Andresen

Kaia Andresen har mange års erfaring med bærekraftsledelse, kommunikasjon og markedsføring. Hun har tidligere vært leder for bærekraft i REMA 1000, og jobber i dag med å rådgi virksomheter om god og effektiv bærekraftsledelse. Hun brenner for å gjøre bærekraft til en integrert del av virksomheters forretningsstrategi, og har med sin bakgrunn i bærekraft, kommunikasjon og markedsføring, et øye for kommersielle muligheter bærekraftsarbeidet kan skape.

Ønsker din bedrift å bli bedre på bærekraft?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.

Eirik Bache-Wiig

Eirik Bache-Wiig