Logo

Kvalitet, oppskalering og vekst for din startup

Lær hvordan du som eier, leder eller er ansatt i en liten virksomhet kan jobbe planmessig, strukturert og ryddig med attraktive produkter, mer fornøyde kunder og imponerte investorer.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Sidsel Winther Storaas

Antall leksjonerLeksjoner:19

TidVarighet:90 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Identifiser og sett ord på hensikt og visjon
  • Etablere kundeløfte i form av en kvalitetspolitikk
  • Bestem hvilke verdier dere prioriterer
  • Se sammenheng mellom produkter, prosesser og kunder
  • Få på plass effektive og gode målesystemer

I løpet av 19 leksjoner vil kvalitetsleder Sidsel Storaas se på hva du og ditt team kan gjøre for å starte på kvalitetsreisen.

Dette er et viktig fundament for alle virksomheter, både små og store – men de som er små og ønsker vekst, vil dra særlig nytte av denne grunnleggende metoden for å skape et fundament for videre oppskalering.

Når vi starter en virksomhet gjør vi gjerne dette for at den skal vare over tid, om ikke for "evigheten". En vedvarende virksomhet vil være en å stole på for de som kjøper varer og tjenester fra dem, og det vil være en stabil arbeidsplass med trygg økonomi.

Å være levedyktig i mange år fremover krever fortreffelighet – excellence – i å skape verdi for våre kunder, ta en rolle i kundens liv, kunne levere produkter og tjenester som er ettertraktet av kundene. Dette kurset vil være første steg mot “excellence”.

Med kurset følger arbeidsark, og du kan kjøpe et eget hefte som kan deles og brukes i videre arbeid.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Sidsel Winther StoraasSidsel Winther Storaas

Sidsel Winther Storaas er i kategorien «eksepsjonell kvalitetsleder». Hun har erfaring fra krevende fag- og lederoppgaver med virksomhets-, kvalitets- og forbedringsledelse på strategisk nivå i maritim industri og i olje og gass. Men en egen nysgjerrighet og lidenskap for kvalitet, gløder hun for å formidle og overføre sin ekspertise til andre.

Ønsker din startup å bli bedre på ledelse?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.