Logo

Suksess i ny lederjobb – 10 fallgruver og hvordan unngå dem

Dette kurset gir deg 10 tips om fallgruver som kan spolere din suksess i ny lederjobb.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Vivi-Ann Hilde

Antall leksjonerLeksjoner:12

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hva som skal til for å lykkes raskest mulig i ny lederjobb
  • Hvordan å unngå fallgruvene i ny lederjobb
  • Hvorfor det er så viktig å oppnå støtte raskest mulig fra omgivelsene.
  • Å bruke kommunikasjon effektivt for å styrke deg og din troverdighet som leder
  • Hvordan du skal lykkes i samarbeidet med din egen leder
  • Å ruste deg selv best mulig for å håndtere stress og press i ny lederjobb

Når du begynner i ny lederjobb er alles øyne rettet mot deg. Noen er misunnelige, noen er skeptiske, mens andre bare er nøytralt avventende.

Du har 100 dager på deg til å vise at du er den rette for jobben. 100-dagersregelen har blitt et begrep. Ledere verden over, inkludert den amerikanske presidenten, evalueres på hva de har fått til i løpet av sine første 100 dager.

Grunnen til at det er så viktig å lykkes og vise til noe så raskt, handler om at da får du tillit og støtte fra omgivelsene. Hvis det tar for lang tid før du kan vise til noen resultater, vil dine bedømmere bli skeptiske og du kan miste deres støtte.

Det vil gjøre det mye vanskeligere for å deg å lykkes i din nye jobb, nettopp fordi du er avhengig av støtte i starten. Ved å ta dette kurset vil du lære akkurat hva du skal gjøre for å komme raskt og godt i gang.

Kurset egner seg for alle som går inn i en ny lederjobb. Det inkluderer deg som rykker opp internt i egen bedrift og deg som kommer utenfra. Det passer for alle, enten du har din første lederrolle eller er en erfaren leder.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Vivi-Ann  HildeVivi-Ann Hilde

Vivi-Ann Hilde er rådgiver og hjelper sine kunder med å oppnå mål og resultater. Da trenger de kunnskap, verktøy og selvtillit, og det ønsker Hilde å bidra med. Kundene er ledere og selgere i offentlig og privat sektor. Det er flere veier til gode resultater, og en av dem er å vite hvordan du skal gjennomføre gode forhandlinger. Hilde er siviløkonom fra NHH og partner i konsulentselskapet Considium, som er kjent for resultatledelse. Hun har halve karrieren hatt lederjobber innen markedsføring i merkevarebedrifter som Orkla, Procordia og Macks Bryggeri. Resten av tiden har hun vært i konsulentbransjen i PwC, EBS og Considium.

Ønsker din bedrift å bli bedre på ledelse?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.

Eirik Bache-Wiig

Eirik Bache-Wiig