Logo

Kurs i skriving 1: Klar, ferdig, skriv!

Skriv godt og bli forstått, med hjelp fra tekstdoktor Christine Calvert! Dette er det første kurset i en miniserie i fire deler.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Christine Calvert

Antall leksjonerLeksjoner:4

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hvordan du kan varme opp hjernen
  • Hvordan du kan trene på skriving
  • En teknikk for å sette i gang

Kurs i skriving for deg som vil bli en bedre skribent.

Christine Calvert er Norges eneste tekstdoktor og en av forfatterne bak boken Skriv godt, bli forstått.

I dette skrivekurset vil hun lære deg nyttige knep for å komme i gang med skrivingen. På null komma niks vil du lære mer om hvorfor du bør være en god skribent – og hvordan du kan bli det.

Vi omgir oss med tekster, korte som lange. Skriving er et håndverk, og alle kan bli flinkere til å skrive gode tekster som faktisk ender opp med å bli lest.

Fra før du begynner å skrive og frem til du har publisert eller levert fra deg teksten, vil du se hva som kan snu en tekst fra gråstein til gull.

Kanskje vil du bli bedre til å skrive fagartikler, essay, debattinnlegg, blogginnlegg, studieoppgaver eller en salgspitch.

Eller noe helt annet?

Uansett vil du finne gode råd her.

I dette skrivekurset på nett lærer du hvordan du kan skrive bedre, men også hvordan du kan ha det gøy med skrivingen.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Christine  CalvertChristine Calvert

Christine Calvert er Norges eneste tekstdoktor og har en sterk og personlig stemme fra scenen, i sosial medier og på blogg. Hun har holdt kurs og verksteder for næringslivet siden 2002, og startet Tekstdoktor i 2004. Hun er en meget anerkjent foredragsholder og har vunnet flere utmerkelser. Calvert er ellers høyskolelektor på deltid innen digital markedsføring, kommunikasjon, innholdsutvikling og gruppedynamikk og brenner for studentenes læring og utvikling.

Ønsker din bedrift å bli bedre på kommunikasjon?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.