Logo

Kurs i skriving 3: Slik skriver du bedre

I dette skrivekurset på nett vil du garantert bli bedre til å skrive! “Slik skriver du bedre” er det tredje kurset i en serie med fire minikurs.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Christine Calvert

Antall leksjonerLeksjoner:6

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Klarspråk
  • Hvordan variere ord og setninger
  • Gode overskrifter

Christine Calvert er Norges eneste tekstdoktor og en av forfatterne bak boken Skriv godt, bli forstått. Her vil du lære hvordan du kan løfte skrivingen din til neste nivå.

Har du skrevet en tekst, men er usikker på om den er lesbar?

Etter å ha tatt dette kurset vil du ha alle verktøyene som gjør at teksten din imponerer – uansett om det er en viktig salgspitch eller en e-post om årets dugnad.

Skriver du med stammespråk?

Og hvordan skriver du en god overskrift som fenger?

Det finner du ut av i denne delen av skrivekurset.

Har du sett de første delene av skrivekurset, ”Klar, ferdig, skriv!” og “Nå gjelder det!”, vil du få enda mer ut av dette kurset, men det er ikke noe krav.

Skriv godt, bli forstått med hjelp fra Christine Calvert!

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Christine  CalvertChristine Calvert

Christine Calvert er Norges eneste tekstdoktor og har en sterk og personlig stemme fra scenen, i sosial medier og på blogg. Hun har holdt kurs og verksteder for næringslivet siden 2002, og startet Tekstdoktor i 2004. Hun er en meget anerkjent foredragsholder og har vunnet flere utmerkelser. Calvert er ellers høyskolelektor på deltid innen digital markedsføring, kommunikasjon, innholdsutvikling og gruppedynamikk og brenner for studentenes læring og utvikling.

Ønsker din bedrift å bli bedre på kommunikasjon?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.