Logo

Kurs i skriving 2: Nå gjelder det!

Kurs i skriving for deg som vil bli en bedre skribent. Dette er det andre kurset i en miniserie i fire deler.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Christine Calvert

Antall leksjonerLeksjoner:10

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Modellen AIDA
  • Modellen “omvendt pyramide”
  • Teknikker for å være effektiv når du skriver

I dette kurset vil du bli bedre til å skrive!

Norges eneste tekstdoktor, Christine Calvert, vil i dette kurset lære deg hvordan du får den planlagte teksten din ned på papiret.

Her får du hjelp til å finne leseren din, du vil bli introdusert for skrivemetoden AIDA og du vil generelt få bedre forståelse for hva som er en god tekst.

Christine Calvert er en av forfatterne bak boken "Skriv godt, bli forstått".

Skriving kan være tungt og vanskelig, spesielt når du skal komme i gang. Men små grep, teknikker og knep kan løse floker når du sliter med en tekst – enten du jobber med et notat, referat, en presentasjon eller e-post.

Har du sett den første delen av skrivekurset ”Klar, ferdig, skriv!” vil du få enda mer ut av dette andre kurset, men det er ikke noe krav.

Skriv godt, bli forstått med hjelp fra Christine Calvert!

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Christine  CalvertChristine Calvert

Christine Calvert er Norges eneste tekstdoktor og har en sterk og personlig stemme fra scenen, i sosial medier og på blogg. Hun har holdt kurs og verksteder for næringslivet siden 2002, og startet Tekstdoktor i 2004. Hun er en meget anerkjent foredragsholder og har vunnet flere utmerkelser. Calvert er ellers høyskolelektor på deltid innen digital markedsføring, kommunikasjon, innholdsutvikling og gruppedynamikk og brenner for studentenes læring og utvikling.

Ønsker din bedrift å bli bedre på kommunikasjon?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.