Logo

Kurs i skriving 4: Test, rediger og ta siste finpuss

Dette kurset i skriving gjør deg til en bedre skribent! “Siste finpuss” er det siste kurset i en serie med fire minikurs.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Christine Calvert

Antall leksjonerLeksjoner:6

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hvordan teste tekstene dine
  • Redigering av tekster
  • Hvordan skrive leselige tekster
  • Effektiv redigering
  • Siste finpuss og kvalitetssikring

Christine Calvert, en av forfatterne bak boken Skriv godt, bli forstått. Hun er også Norges eneste tekstdoktor.

I dette kurset vil du lære hvordan du ferdiggjør teksten. Du vil forstå hvordan du kan teste og redigere teksten din helt til topps. Siste finpuss er nemlig en viktig del av hvordan du virkelig når frem med skrivingen din.

Dette kurset er for deg som skriver ofte, men sjelden har noen som kan hjelpe til.

Skriving kan være tungt og vanskelig, spesielt når du skal komme i gang. Men små grep, teknikker og knep kan løse floker når du sliter med en tekst – enten du jobber med et notat, referat, en presentasjon eller e-post.

Har du sett de tre første delene av skrivekurset? ”Klar, ferdig, skriv!”, “Nå gjelder det!” og “Slik skriver du bedre” kan gi deg nyttig forkunnskap i alt fremtidig tekstarbeid. Skriv godt, bli forstått med hjelp fra Christine Calvert!

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Christine  CalvertChristine Calvert

Christine Calvert er Norges eneste tekstdoktor og har en sterk og personlig stemme fra scenen, i sosial medier og på blogg. Hun har holdt kurs og verksteder for næringslivet siden 2002, og startet Tekstdoktor i 2004. Hun er en meget anerkjent foredragsholder og har vunnet flere utmerkelser. Calvert er ellers høyskolelektor på deltid innen digital markedsføring, kommunikasjon, innholdsutvikling og gruppedynamikk og brenner for studentenes læring og utvikling.

Ønsker din bedrift å bli bedre på kommunikasjon?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.