Logo

Den kreative verktøykassen

Vil du bruke kreative metoder for å skape bedre resultater på arbeidsplassen? I dette kurset lærer du kreative metoder i produktutvikling og problemløsning.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Chamilla Skjelstad

Antall leksjonerLeksjoner:12

TidVarighet:60 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Spilleregler i en kreativ idéutviklingsprosess
  • Hvordan fasilitere en gruppeprosess
  • Anerkjente metoder og teknikker for idéutvikling
  • Hvordan spille på lag med hjernen
  • Kreativ flyt

I kurset “Overskudd med kreativitet” lærte kaospilot og veileder Chamilla Skjelstad deg hvordan du som leder legger grunnlaget for en kreativ arbeidsplass.

Nå har du endelig tilgang til en verktøykasse proppfull av konkrete verktøy og metoder du kan omsette umiddelbart for å øke den kreative kapitalen på jobb!

I dette kurset får du internasjonalt velutprøvde metoder som lett kan læres og anvendes i praksis.

Du får en oversikt over hvilke spilleregler og rammer som bør gjelde i en kreativ prosess, og innsikt i hvordan kreativitet fungerer i hjernen.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Chamilla SkjelstadChamilla Skjelstad

Chamilla Skjelstad har over 20 års erfaring i å veilede og fasilitere i kreative prosesser, med særlig fokus på kultur og teambygging. Som kaospilot, høyskolepedagog, terapeut og veileder, har hun hjulpet hundrevis av bedrifter, private skoler og enkeltpersoner til å tenke strategisk på sin kreative kapital og hvordan implementere denne i praksis for å skape en fremoverlent kultur som når sine kreative mål. Skjelstad har lang erfaring i å tenke ledelse og organisasjonsbygging for kunnskapsbedrifter. Hun har et godt øye for både konsept, strategi og de menneskelige faktorer i en utviklingsprosess. Hun oppfattes som trygg, kunnskapsrik, strukturert, engasjert, inspirerende og kreativ.

Ønsker din bedrift å bli bedre på kreativitet?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.