Logo

Hvordan skape et høyt presterende team

Dette kurset forteller deg hvordan du skaper et høyt presterende team. Lær verktøyene du trenger for å skape et trygt team som presterer høyt, jevnt og godt.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Marian Erstad

Antall leksjonerLeksjoner:15

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hvordan skape psykologisk trygghet
  • Hvordan kommunisere tydelig som leder
  • God teamkultur og møtekultur
  • Fasilitering av 1 til 1-samtaler
  • Hvorfor feedback er viktig, og hvordan du bør ta det imot

Visste du at en ansatt som stoler på lederen sin har 12 ganger større sannsynlighet for å bli engasjert i jobben?

Det er bare ett problem: veldig få ansatte stoler på lederen sin.

Det er ingen hemmelighet at medarbeideres engasjement øker i en teamkultur med høy prestasjonsevne.

Bedrifter med engasjerte ansatte presterer bedre i form av høyere aksjekurser, høyere produktivitet, høyere omsetning og større kundetilfredshet. Med andre ord bør du investere tiden og ikke minst energien det tar å bygge et høyt presterende team.

I dette kurset lærer du hvordan du bygger opp psykologisk trygghet i teamet – og hvordan du forebygger frykt og forvirring.

Marian Erstad har coachet team og ledere i en årrekke, og gir deg verktøyene du trenger for å ha en tydelig kommunikasjonsstil, bygge god teamkultur og håndtere feedback på en måte som gagner alle på arbeidsplassen.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Marian ErstadMarian Erstad

Marian Erstad er Performance Coach og driver Marian Erstad – Better Business. Hun drives av å bidra til å skape høyt presterende team og organisasjoner fylt med motiverte og engasjerte ansatte. Resultatet er en mer lønnsom, sunn og bærekraftig virksomhet. Hennes mantra er at de fleste ledere kan oppnå dette ved å utnytte potensialet til eksisterende talent og forbedre eller endre eksisterende prosesser.

Ved å følge en definert metode, bistår Marian ledere i å bygge høyt presterende lederteam og team. Hun bidrar i arbeidet med å definere og implementere den nødvendige lederkulturen for å bygge og opprettholde en høyt presterende organisasjon.

Marian har brukt 14 år på å bygge og lede team, skape høyt presterende bedriftskulturer og coachet både enkeltpersoner og grupper. Hun er norsk og bor for tiden i Spania.

Ønsker din bedrift å bli bedre på ledelse?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.