Logo

Konflikthåndtering på arbeidsplassen

Ønsker du å mestre konflikthåndtering? Her vil du lære hvordan en konflikt er bygget opp og kan forstås – og hvordan å løse dem.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Anne Marie Saxlund

Antall leksjonerLeksjoner:17

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hva kjennetegner en konflikt
  • Hvordan løse konflikter på jobben
  • Hvordan er en konflikt bygget opp
  • Hvilke typer konflikter finnes
  • Metoder for konflikthåndtering
  • Konflikttrappen

Få verdifull innsikt i metoder og teori om mellommenneskelige konflikter på individ- og gruppenivå med dette kurset i konflikthåndtering.

Konflikter har en struktur som kan observeres og læres. Innsikt i konflikters oppbygging er sentralt om man ønsker å forebygge og løse dem.

Det blir lagt vekt på vanlige konflikter på individ- og gruppenivå, som er relatert til arbeid og organisasjoner. Det understrekes at kurset også vil være overførbart til alle sosiale sammenhenger.

Gjennom kurset vil du få innføring i hvordan du kan tilrettelegge for konstruktiv konflikthåndtering med bruk av metoder og teori. Å tilrettelegge for nyttige utviklingsprosesser er hensikten.

Perspektivene er relevante for å forstå konflikt og læring, men også bedre kommunikasjon og samarbeid.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Anne Marie SaxlundAnne Marie Saxlund

Anne Marie Saxlund er en dreven foredragsholder som brenner for å bygge relasjonell kompetanse. Hun er utdannet psykoterapeut, gruppeveileder og kreftsykepleier, og har videreutdanning innenfor ledelse og konflikthåndtering.

Saxlund har mange års erfaring innenfor å kurse bedrifter og ledere innen kommunikasjon og mellommenneskelige relasjoner.

I 2004 startet hun "Sunn Ledelse", som tilbyr bedrifter kompetansebygging i konflikthåndtering, stressmestring, team- og lederutvikling og veiledning av fagpersonell.

Ønsker din bedrift å bli bedre på ledelse?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.

Steinar Muggerud

Steinar Muggerud