Logo

Levende lederskap

Dette kurset lærer deg å bruke dine unike egenskaper i ditt lederskap. Du trenger ikke ta eksamen i deg selv. Alt du trenger å gjøre er å bli kjent med deg selv som leder, og bli bevisst dine forbedringspunkter på vei mot resultatene.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Hanne Kristin Rohde

Antall leksjonerLeksjoner:19

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Rolleforståelse i levende lederskap
  • Ditt eget surstoff - hvor sløser du med kreftene
  • Finne levende inspirasjonskilder i deg selv, og dra fordel av disse
  • Anvende levende lederskap i diskusjon og dialog
  • Utøve etisk lederskap uten strev
  • Bruk av relasjonskart som tidsøkonomisk styringsverktøy
  • Ta styringen på din indre dialog og bygge immunforsvar mot hersketeknikker

Skap enda bedre resultater for din bedrift eller virksomhet med dette kurset i levende lederskap.

Det er forskjell på ledelse og lederskap. Ledelse er formalkompetansen, der du lærer blant annet om ledelsesteorier og prosjektledelse. Lederskapet er underkomunisert. Lederskapet er det medarbeiderne dine ser av deg på jobb.

“Det å bli leder er ingen forfremmelse, men et valg. I Norge blir ofte ansettelse som leder betraktet som en forfremmelse. Dette er en gedigen misforståelse. Å bli ansatt som leder er ikke det samme som å bli ansett som en god leder. Lederskap er en livslang forpliktelse til etisk lederskap, mental berøring og bevisst inspirasjon.

Blir du engstelig nå? Frykt ikke, for dersom du trives i lederskap, vil jeg hevde at du har alt du trenger i deg. Du må bare finne det fram, øve på det og kunne bruke det … I gode og onde dager.

Det er nemlig ingen sak å være leder i medgang. Det er når det røyner på at du får bruk for deg. Og den gode nyheten er at du ikke trenger å ta eksamen i deg selv - du må bare kunne bruke den du er ment å være.

Erfaring min er at selv når vi hadde drap og terroretterforskning, var det springende punktet ikke ledelsesteorier, men at jeg var i stand til å bruke meg.”

Hanne Kristin Rohde har jobbet som leder i politiet i 20 år, og har ledet alt fra 5 ansatte til 365 ansatte - fra påtalejurister, arrestforvarere, stevnevitner, etterforskere, analytikere og sivilt tilsatte.

Virker det voldsomt?

Lederskap handler om å nå fram til hverandre i sunne forventningsavklaringer, og gjensidig lojalitet.

Hun har to viktige spørsmål:

Hva forventer du av meg, som din leder?

Hva forventer jeg av deg, som min medarbeider?

I dette inspirerende kurset deler Rohde av sin erfaring. Hun vil lære deg hvordan du kan bruke dine egne evner til å berøre og bevisstgjøre på arbeidsplassen.

Du lærer om hvordan din indre dialog kan sabotere dine beste intensjoner, og om hvordan du bygger immunforsvar mot hersketeknikker. Mest av alt fokuserer kurset på gode praktiske erfaringsbaserte verktøy etter 20 år i lederskap.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Hanne Kristin RohdeHanne Kristin Rohde

Hanne Kristin Rohde har 20 år erfaring som leder ved hovedstad politiet, som har gitt unik praktisk kompetanse til å styrke mennesket når presset øker. De siste åtte årene har hun reist landet rundt med foredrag som har vekket inspirasjon, latter og tårer. Rohde er utdannet jurist, og har i tillegg fordypet seg i relasjonsledelse og relasjonskompetanse hos Jan Spurkeland. Bakgrunnen hennes har gitt solid kompetanse for presise budskap, både i form av mediehåntering, men først og fremst innad i møte med medarbeidere. Rohde er genuint opptatt av at det er menneskene som gjør jobben, en selvfølgeliget som ofte glemmes i jakten på resultater. Hun har en unik erfaring i mental berøring i jakten på resultatene.

Ønsker din bedrift å bli bedre på ledelse?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.