Logo

Motivasjonskompetanse i lederrollen

Dette kurset i motivasjonskompetanse tar for seg hva du bør gjøre, og hva du absolutt ikke bør gjøre når du jobber med motivasjon og ledelse.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Anne Lise Heide

Antall leksjonerLeksjoner: 20

TidVarighet: 90 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hvorfor vi feilvurderer andres motivasjon
  • Hva er hygienefaktorer
  • Hva er de viktigste motivasjonsfaktorene
  • Hva er de vanligste fallgruvene for ledere
  • Hvorfor motivasjon er så viktig

Vet du hvordan du best kan motivere de som jobber for deg? Eller hva du absolutt ikke bør gjøre, som kan være ødeleggende for engasjement og arbeidsglede i teamet ditt?

Mange ledere tror at andre motiveres av det samme som dem og blir overrasket når de oppdager at det ikke er sant.

Andre ledere går rett i målstyringsfellen, og tenker at bare vi har satt klare og tydelige mål, så er alt i orden. Men har du egentlig fått med deg hvor mange fallgruver det er i målstyringsmetodikken.

Dette kurset i motivasjonskompetanse tar for seg både hva du bør gjøre, og hva du absolutt ikke bør gjøre når du jobber med motivasjon og ledelse. Jeg kan ikke love deg noen fasitsvar på motivasjonsutfordringer i teamet ditt, men jeg kan love deg verdifull innsikt om motivasjonsfaget.

Målet med kurset er at du skal bli en litt mer reflektert leder som tar klokere motivasjonsbeslutninger i fremtiden.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Anne Lise HeideAnne Lise Heide

Anne Lise har selv bred ledererfaring fra ulike bransjer og varierte lederroller. Hun er DNCF sertifisert coach, har en master i HR & ledelse, og har jobbet med lederutvikling på alle nivåer i virksomheten. Anne Lises styrke ligger i evnen til å designe gode lærings- og utviklingsprosesser og skape trygge læringsrom som fremmer kreativitet, entusiasme og aktiv deltakelse blant deltakerne.Hun brenner for smart læringsdesign og er opptatt av praktisk rettede utviklingstiltak som gir god overføringsverdi og gjør det enkelt å implementere ny kunnskap i deltakernes hverdag.

Ønsker din bedrift å bli bedre på ledelse?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.