Logo

Overskudd med kreativitet

I dette kurset lærer du hva som både fremmer og hemmer kreativitet på jobb, og du får også tips til hvordan du som er leder kan legge til rette for en kreativ kultur.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Chamilla Skjelstad

Antall leksjonerLeksjoner:12

TidVarighet:60 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Være i stand til å forklare hva kreativitet er og hvorfor det er viktig for en bedrift
  • Være i stand til å designe og gjennomføre en idéutviklingsprosess
  • Være i stand til å forstå hva som hemmer og fremmer kreativitet på arbeidsplassen

Alle har en oppfatning av hva det vil si å være kreativ – men visste du at det kan læres? Etter å ha sett dette kurset vil du tenke nytt om både kreativitet og intelligens.

Ekspert Chamilla Skjelstad gir deg konkrete tips til hvordan du kan øke og oppmuntre kreativiteten på arbeidsplassen, og du lærer å strukturere og gjennomføre en produktiv og konstruktiv idéutviklingsprosess.

Du lærer hva som både fremmer og hemmer kreativitet på jobb, og du får også tips til hvordan du som er leder kan legge til rette for en kreativ kultur.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Chamilla SkjelstadChamilla Skjelstad

Chamilla Skjelstad har over 20 års erfaring i å veilede og fasilitere i kreative prosesser, med særlig fokus på kultur og teambygging. Som kaospilot, høyskolepedagog, terapeut og veileder, har hun hjulpet hundrevis av bedrifter, private skoler og enkeltpersoner til å tenke strategisk på sin kreative kapital og hvordan implementere denne i praksis for å skape en fremoverlent kultur som når sine kreative mål. Skjelstad har lang erfaring i å tenke ledelse og organisasjonsbygging for kunnskapsbedrifter. Hun har et godt øye for både konsept, strategi og de menneskelige faktorer i en utviklingsprosess. Hun oppfattes som trygg, kunnskapsrik, strukturert, engasjert, inspirerende og kreativ.

Ønsker din bedrift å bli bedre på kreativitet?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.