Logo

Medarbeiderreisen – veien til en attraktiv arbeidsplass

Med Medarbeiderreisen lærer du nyttige verktøy som sikrer at ansatte får riktig oppfølging fra start til slutt, som også vil lønne seg for deg og organisasjonen i sin helhet.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Espen Sæle

Antall leksjonerLeksjoner:11

TidVarighet:55 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hvordan komme i gang med utviklingen av medarbeiderreisen
  • Argumenter for å fokusere hele organisasjonen på metodikken
  • Medarbeiderreisens fem viktigste faser
  • Effektive tiltak å fylle medarbeiderreisen med
  • Hvordan bruke medarbeiderreisen i salg, rekruttering og dokumentstyring

Forskning viser at de organisasjonene som behandler sine medarbeidere bedre, også gjør det bedre.

Derfor må alle organisasjoner systematisk utvikle tiltak og støttesystemer som underbygger en god arbeidsplass der alle bidrar til organisasjonens felles målsetninger.

Med Medarbeiderreisen lærer du nyttige verktøy som sikrer at ansatte får riktig oppfølging fra start til slutt, som også vil lønne seg for deg og organisasjonen i sin helhet.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Espen SæleEspen Sæle

Espen Sæle brenner for gode arbeidsplasser og har bakgrunn som ekstern og intern rådgiver innen utviklingen av organisasjonskultur og gode arbeidsplasser.

Han kommer fra en hotellfamilie, er utdannet innen serviceledelse fra Dubai og har flere års erfaring innen salg og markedsføring i tillegg til flere års arbeid med utviklingen av organisasjonskultur og gode arbeidsplasser. Hans bakgrunn gir han en praktisk, folkelig og handlingsrettet tilnærming til utvikling.

Han mener nøkkelen for å lykkes med å skape suksessfulle organisasjoner handler om å skape gode opplever som igjen skaper god verdi for alle.

Ønsker din bedrift å bli bedre på HR?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.