Logo

Medarbeidersamtalen 2.0

Dette kurset i Medarbeidersamtalen 2.0 bidrar til individtilpassede og moderne medarbeidersamtaler, med smarte involveringsprosesser, bedre samspill og nyttig bruk av teknologi.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Rune Semundseth

Antall leksjonerLeksjoner:14

TidVarighet:60 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Forstå og videreutvikle konkrete arbeidsoppgaver og ansvarsområder
  • Forstå og videreutvikle arbeidssituasjonen, arbeidsmiljøet samt de viktigste relasjonene
  • Kompetanseutvikling – hvilke ferdigheter og kunnskapsområder skal en medarbeider besitte?
  • Konkretisere motivasjonskilder i medarbeidersamtalen og hva som skaper mening og tilhørighet i arbeidssituasjonen
  • Smarte involveringsmetoder

...fra pliktløp til moderne medarbeidersamtaler.

Dette kurset tilbyr nye grep og metoder du kan bruke for å få mer ut av medarbeidersamtalene. Både forberedelser og oppfølging fungerer best når individet tas på alvor og alle forstår at det dreier seg om en medarbeidersamtale – og ikke en ledersamtale.

Når disse nye og innovative prosessene i tillegg digitaliseres, vil det optimale samspillet mellom leder og medarbeider realiseres – både i forberedelser, selve samtalen og oppfølgingen.

Medarbeidersamtalen 2.0 er det eneste samtalekonseptet i Norge som både er individtilpasset og som samtidig benytter moderne teknologi i både forberedelser og oppfølging av konkret output fra samtalene.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Rune SemundsethRune Semundseth

Rune Semundseth holder foredrag og inspirerende kurs, og jobber fokusert i det spennende grensesnittet mellom systematikk og empati. Kultur og struktur er to sider av samme sak, og KulturKoden og Medarbeidersamtalen 2.0 er hans to konsepter på dette området. Han er også initiativtaker/medforfatter til boken Rosinen i pølsa og ni andre bøker, deriblant Medarbeiderkoden, Medarbeidersamtalen 2.0 og Kulturkoden. Semundseth har bakgrunn som sivilmarkedsfører fra BI. Til daglig tilbyr han tankevekkende og lærerike foredrag og workshops via Businessmastering AS, et selskap han etablerte i 2005.

Ønsker din bedrift å bli bedre på HR?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.