Logo

Onboarding av nyansatte

God onboarding er avgjørende for en vellykket ansettelse. I dette kurset lærer du hvordan du legger til rette for god onboarding for ledere og nyansatte.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Anne Lise Heide

Antall leksjonerLeksjoner:14

TidVarighet:60 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Betydningen av god onboarding
  • Preboarding
  • Den viktige sjekklisten for god onboarding
  • Prøvetid
  • Evaluering av onboardingfasen

Husker du din første arbeidsdag? Hva var positivt, og var det noe du savnet?

God onboarding er avgjørende for en vellykket ansettelse. Er du leder i en virksomhet der dere ansetter ofte, kan onboarding fort bli en hverdagssak for deg – men for den nye som kommer inn, er dette en helt spesiell dag!

I dette kurset i onboarding av nyansatte lærer du å gjennomføre en vellykket onboardingprosess steg-for-steg, slik at opplevelsen blir god – både for deg som er leder, og for den nyansatte.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Anne Lise HeideAnne Lise Heide

Anne Lise har selv bred ledererfaring fra ulike bransjer og varierte lederroller. Hun er DNCF sertifisert coach, har en master i HR & ledelse, og har jobbet med lederutvikling på alle nivåer i virksomheten. Anne Lises styrke ligger i evnen til å designe gode lærings- og utviklingsprosesser og skape trygge læringsrom som fremmer kreativitet, entusiasme og aktiv deltakelse blant deltakerne.Hun brenner for smart læringsdesign og er opptatt av praktisk rettede utviklingstiltak som gir god overføringsverdi og gjør det enkelt å implementere ny kunnskap i deltakernes hverdag.

Ønsker din bedrift å bli bedre på HR?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.