Logo

Psykologisk trygghet i team

Dette kurset i psykologisk trygghet i team lærer deg Googles oppskrift på suksess, som du kan bruke på dine egne medarbeidere.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Torunn Ødegård

Antall leksjonerLeksjoner:13

TidVarighet:60 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Verdien av psykologisk trygghet
  • Hvorfor psykologisk trygghet er den viktigste ingrediensen i høy ytelse
  • Hvordan engasjere teamet slik at de trygt tar den risiko som er nødvendig for ekte innovasjon
  • En bredere innsikt i lederrollen
  • Hvordan du skaper et miljø med psykologisk trygghet
  • Hvordan du gir tilbakemeldinger som gjør at teamet lytter, lærer og er villige til å endres uten å bli defensive

I dette kurset får du ny innsikt, erfaringsbasert kunnskap, praktiske råd og ukompliserte metoder som vil bevisstgjøre deg som team- eller prosjektleder på hva du konkret må si og gjøre for å skape psykologisk trygghet blant dine medarbeidere.

Ta i bruk forskning og organisatoriske bevis for at psykologisk trygghet virker fra verdenskjente selskap, og gjør dyp tillit, inkludering og psykologisk trygghet til ditt sterkeste konkurransefortrinn!

Ønsker å bygge en sunn, suksessrik og fryktløs teamkultur, er dette kurset for deg – enten du er en erfaren eller helt ny leder.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Torunn ØdegårdTorunn Ødegård

Torunn Ødegårds lange erfaring på tvers av bransjer og nivåer i privat og offentlig sektor, gjør henne sikker på at organisasjonskulturen har en avgjørende betydning for resultatoppnåelse på nær sagt alle områder i en bedrift. Ødegårds arbeid med å skape psykologisk sikkerhet på arbeidsplassen er basert på forskningen til professor Carol Dweck ved Stanford University og professor Amy Edmondson ved Harvard Business School.

Ønsker din bedrift å bli bedre på ledelse?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.